Wintersportreis - Bedrijfuit.nl een initiatief van Verschoor Reizen

Wintersportreis!

Een wintersportreis voor uw team, een bedrijfsuitje naar de sneeuw, een personeelsreis in de Alpen? Wij adviseren u bij de leukste actieve teambuildinguitjes van het jaar. Samen aan de Glühwein, een heerlijke dag skiën of snowboarden om vervolgens een avond lang te après-skiën met je collega’s, vrienden of zakenrelaties.

Ontdek onze wintersportreizen en groepsreizen.

Wij organiseren unieke groepsreizen naar diverse bestemmingen in het wintersportgebied. Zo kun je al met een dag skiën in het Sauerland of geniet van een weekend Sauerland, maar nog veel leukers is natuurlijk te genieten in de échte winterski gebieden als Kitzbühel, Saalbach Hinterglemm, Risoul of Tirol. Ons netwerk bestrijkt scala aan mogelijkheden als het gaat om skiën, snowboarden en/of après-skiën. Geniet dus van de vele mogelijkheden in de Alpen zoals, Italië, Zwitersland, Frankrijk en natuurlijk Oostenrijk.

Om de wintersportgebieden te bereiken adviseren wij u graag te reizen per touringcar of vliegtuig, maar uiteraard is het ook mogelijk om te reizen per trein of met uw eigen auto. Zo organiseren we diverse arrangementen, een ski-week, mini-ski of shortbreak. Op basis van uw wensen en mogelijkheden maken wij daarom graag een passende aanbieding.

Voor een ultieme wintersport belevenis bent u bij ons team aan het juiste adres. Deskundige informatie, goede voorbereiding, een aanbod dat passend is aan uw wensen, gastvrij en flexibel.

Kortom: Wij denken graag met u mee.

Uiteraard houden wij bij een unieke wintersportbelevenis ook rekening met de verzekeringen voor uw medewerkers, collega’s tijdens uw bedrijfsuitje, personeelsreis of teambuildingsuitje. We maken uw reis onvergetelijk door leuke activiteiten ter plaatse aan te bieden voor zowel skiërs als niet skiërs. Wat dacht u van een après-ski feest, de bekende maar zeer geliefde rodelavond of een mooie wandeling op Bigfoots door de sneeuw? Laat u zich door ons informeren.