Weg met de baas - Bedrijfuit.nl een initiatief van Verschoor Reizen

Weg met de baas

weg met de baasAls u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw bedrijfsreizen, dan bent u bij bedrijfuit.nl aan het juiste adres voor de beste service. Al jarenlang organiseren wij zeer uiteenlopende arrangementen, waardoor er altijd wel een geschikt arrangement voor u bij zit. Daarnaast richten wij ons op verschillende doelgroepen, zoals verenigingen, scholen, families of bijvoorbeeld een vriendenclub. Dagje weg met de baas? Bij ons bent u aan het juiste adres voor een reis die volledig aansluit bij uw wensen.

 

Over ons

Bedrijfuit.nl is een nieuwe merknaam van Verschoor Reizen. Al sinds 1923 zijn wij van Verschoor Reizen gespecialiseerd in vervoersoplossingen en compleet verzorgde arrangementen. Met passie, trots en betrokkenheid vervoeren wij vele verschillende doelgroepen naar uiteenlopende bestemmingen. Hieronder leest u verder nog een aantal van onze prachtige speerpunten waar wij uniek in zijn:

  • Verschoor Reizen denkt met u mee! Dankzij onze vakkennis en ervaring, kunnen wij u adviseren in de juiste reizen en arrangementen voor uw gezelschap.
  • Wij houden ons te allen tijden aan onze afspraken. U bent gegarandeerd van kwaliteit, service, deskundigheid en passend advies op maat.
  • Verschoor Reizen is een degelijk bedrijf, doormiddel van ons jonge en moderne wagenpark en goed opgeleide chauffeurs zorgen wij voor veilig en comfortabel vervoer.
  • Wij bedenken altijd meteen een oplossing voor vrijwel elk probleem. Zo kan het voorkomen dat een bus onderweg een mankement ervaart. Wij zorgen dan dat er zo snel mogelijk een vervangende bus komt.

 

Mogelijkheden bij onze bedrijfsreizen

Er zijn eindeloze mogelijkheden voor een personeelsreizen van bedrijfuit.nl. Om even weg met de baas te gaan kunt u ervoor kiezen om dichtbij huis te blijven, maar wij bieden ook internationale reizen aan. Verder bieden wij verschillende mogelijkheden aan wat betreft vervoersmiddel. De meeste reizen die wij aanbieden zijn busreizen, maar wij bieden u ook een aantal bootreizen en vliegreizen aan. Ook zijn speciale wensen voor ons geen probleem, zo hebben wij vele reizen in ons assortiment die rolstoeltoegankelijk zijn. U kunt uw reis om weg met de baas te gaan helemaal zelf bepalen en samenstellen. Bedrijfsuitjes zijn een goed idee om de teambuilding te verbeteren en sociaal contact te verhogen. Ook kunnen reizen weg met de baas gezien worden als bedankje voor de goede inzet van alle medewerkers.

 

Interesse in weg met de baas?

Bent u geïnteresseerd in onze service wat betreft reizen weg met de baas? Dan kunt u contact met ons opnemen. Voor vragen of meer informatie over onze personeelsuitjes en de mogelijkheden die wij u bieden, kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren.