Wintersport Saas-Fee - Bedrijfuit.nl een initiatief van Verschoor Reizen
banner

Wintersport Saas-Fee

Wintersportreis naar Saas-Fee in Zwitserland. Saas-Fee is dé bestemming voor uw bedrijfsuitje, groepsreis of incentive naar een wintersport locatie! Indien gewenst verzorgen wij alle faciliteiten om uw wintersportreis compleet te maken. Saas-Fee staat dankzij de ligging bekend als één van de meest sneeuwzekere skigebieden van de Alpen.

Bekijk ook onze andere wintersportreizen.

Hoe fijn is het om gezellig met het team, de collega’s of het hele bedrijf te genieten van een geweldige wintersportreis aankomende winter? Speciaal voor u hebben we Saas-Fee geselecteerd als één van de vele mogelijkheden voor wintersportreizen die Bedrijfuit.nl voor u organiseert, in samenwerking met Verschoor reizen.

Saas-Fee is een gastvrije bestemming in het zuiden van Zwitserland en wordt “de Parel van de Alpen” genoemd. Dit is uiteraard niet zonder reden, want het gletsjerdorp ligt als een parel op hoge hoogte (1800 meter boven zeeniveau) en wordt omringd door 13 “vierduizenders”. Door de gunstige zuidelijke ligging kent Saas-Fee ca. 80% zonnige dagen, uitzicht over de 13 “toppen” en geniet u van autoloze straten en een beschermd dorpsgezicht. Reden genoeg om het Saastal te ontdekken. Saas-Fee is door ons geselecteerd omdat wij u het allermooiste willen aanbieden.

Verder geniet u van een heerlijk skiweekend in Saas-Fee. U ontdekt de vele restaurants en barretjes, de winkels maar ook de mogelijkheden omtrent de omringende dorpen.

Wenst u liever een andere bestemming of een andere accommodatie? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team adviseert u graag bij de juiste wintersportreis! 

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij ons team via onderstaand contact formulier. Ons team neemt dan contact met u op om de juiste wensen ten aanzien van het programma met u door te nemen. Uiteraard is ons team ook telefonisch of per email bereikbaar via 0184-612714 of info@verschoor-reizen.nl.

5 dagen

Inbegrepen: Vervoer per Royal Class touringcar – 2 nachten verblijf – inclusief 2x ontbijt op basis van 2-persoons kamers. – Toegang tot het binnenzwembad – Skipas voor 3 dagen

Geniet van een concreet voorstel naar Saas-Fee of vraag een wintersportreis op maat aan!

Bekijk een van onze reizen