Wintersport Italie - Bedrijfuit.nl een initiatief van Verschoor Reizen
banner

Ontdek de Italiaanse Superdolomieten!

Wintersport bedrijfsuitje organiseren? Dat kan bij bedrijfuit.nl! Wij hebben verschillende wintersport bestemmingen die zeer geschikt zijn voor uw organisatie. Ontdek Val di Fassa, een waar skiparadijs. Wij organiseren een compleet programma waarbij u zult genieten van een comfortabele busreis en een luxe accommodatie, afgestemd op uw budget.

Meer wintersportreizen: Klik hier.

Het Val di Fassa is een waar skiparadijs. Het gebied telt 138 km pistes, waarvan 18 km zwart, 73 km rood en 47 km blauw. Het gebied telt ruim 110 skiliften, van gondels tot sleepliften. Tevens vormt het Val di Fassa onderdeel van de Superdolomieten, een gebied met ruim 1.200 km pistes. Heel beroemd is de Sella Ronda, die voor de gemiddelde skiër goed te doen is. ’s Avonds is het in de gezellige dorpjes goed toeven; de Oostenrijkse achtergrond van dit gebied verloochent zich niet! De hotels hebben met hun chaletvorm zeker een Oostenrijks karakter en het is in de diverse Kneipen dan ook echt “Gemütlich”. Ook de langlaufers kunnen in dit gevarieerde gebied goed uit de voeten. Zo’n 70 km loipes zijn er getrokken en voor de wandelaars zijn er vele wandelwegen onderhouden. Voor een ieder wat wils dus!!

Programma

Voorbeeldprogramma voor een 6-daagse trip naar de Dolomieten.:

Vrijdag
17.30 uur: De touringcar staat voor u klaar.
18.00 uur: Vertrek naar Italië, Val di Fassa. Onderweg wordt regelmatig gepauzeerd.

Zaterdag
09.00 uur: Aankomst in het schitterende Val di Fassa.
De bagage wordt uitgeladen, de deelnemers checken in en de bagage wordt voorlopig in depot genomen. Verblijf op basis van halfpension.

De komende dagen kunt u genieten van deze mooie wintersportvakantie.

Dinsdag
20.00 uur: Terugreis vanuit Italië. De bagage wordt in de touringcar geladen en de terugreis wordt aangevangen. Met diverse stops reist u terug naar Nederland.

Woensdag
11.00 uur: Verwachte thuiskomst.

Uitbreidingsmogelijkheden

Skipas – Huur materialen – Extra ontbijt of diner – Lunches – Alternatieve activiteiten

Meerdaagse reis

Inbegrepen: Vervoer per nachtreis, servicegerichte chauffeur, 3x verblijf in gekozen accommodatie op basis van halfpension.

Dit programma is geheel aan te passen op uw wensen.

Bekijk een van onze reizen