Wintersport Bad Gastein - Bedrijfuit.nl een initiatief van Verschoor Reizen
banner

Wintersport Bad Gastein

Wintersportreis naar Bad Gastein in Oostenrijk is een absolute aanrader als u op zoek bent naar fantastische wintersportbestemming. Met maar liefst 220 kilometer aan skipiste biedt Bad Gastein ideale omstandigheden voor een geweldige wintersportreis. Daarnaast staat de kuurplaats bij uitstek ook bekend om haar uitgebreide Spa-mogelijkheden.

Bekijk ook onze 5-daagse wintersportreis naar Les Deux Alpes.

Het verblijf tijdens de 5-daagse wintersportreis naar Bad Gastein stemmen wij graag af op uw wensen en budget. U kunt daarbij kiezen uit een selectie hotels/appartementen waar wij mee samenwerken, welke zich centraal in Bad Gastein bevinden. 

Wintersport Les Deux Alpes

Uiteraard kunt u ook voor het après-skiën terecht in Bad Gastein, zo is bijvoorbeeld “The Silver Bullet” een leuke après-skibar. Voor een gezellige avond leent het Bellevue-Alm zich ook prima als locatie. Dit is de berghut en après-skibar van het Aparthotel, waar wij u diverse mogelijkheden kunnen bieden om een feestavond te organiseren voor uw gezelschap. Op de terugweg kunt u al rodelend naar beneden. Wat betreft de wintersport activiteiten zouden wij voor uw gezelschap bijvoorbeeld ook een husky-sleetocht of bigfoot wandeling kunnen organiseren.

Bent u ook gek op de sneeuw en op gezelligheid, maar minder fervent skiër? Dan kunt u toch gezellig met uw gezelschap mee, zonder dat u zich hoeft te vervelen. Naast de wintersport activiteiten en het de uitgebreide Spa-mogelijkheden van Bad Gastein, kunnen wij voor u bijvoorbeeld een dagje naar Salzburg per touringcar organiseren.

Liever per vliegtuig of trein naar uw wintersport bestemming? Of liever een langer verblijf gewenst? Informeer bij ons team naar de mogelijkheden. Ons team is te bereiken via info@verschoor-reizen.nl of 0184-612714.

Uitbreidingsmogelijkheden

Om uw reis compleet te laten aansluiten op uw wensen. Informeer dan naar onze uitgebreide mogelijkheden.
Telkens weer verzorgen wij compleet op maat verzorgde belevenissen, en ook voor de wintersport adviseren wij u graag op maat.

Halfpension – Extra ontbijt bij aankomst – Huur materialen – Lunch – Alternatieve activiteiten –  Ski-of Snowboard lessen – Afsluitend diner

5 daagse

Inbegrepen: Vervoer per Royal Class touringcar – 3 overnachtingen in 4-persoons appartement o.b.v. logies en ontbijt – skipas voor 3 dagen

Bekijk een van onze reizen