Weekendje Engeland - Bedrijfuit.nl een initiatief van Verschoor Reizen
Weekendje Engeland

Leuk en uitdagend: Weekendje Engeland!

Weekendje Engeland voor uw bedrijfsuitje. Met de Stena Line maken we een overtocht vanaf Hoek van Holland naar Harwich. Tijdens de overtocht zal u geëntertaind worden door de faciliteiten aan boord. In Engeland geniet u van diverse leuke activiteiten. Zo maakt u een autorally mee. Het programma is natuurlijk nog aan te passen op uw wensen. Een bedrijfsuitje dat echt indruk zal maken!

Bekijk ook onze minicruise naar New Castle.

Een erg leuke ‘Treasure Hunt’ met uw bedrijf of personeelsvereniging! Via de oversteek Hoek van Holland – Harwich maken we een retourovertocht met de Stena Line en hebben we een gehele dag ter besteding in Engeland voor deze leuke autorally. Spannend en uitdagend, en natuurlijk erg belangrijk voor de teambuilding! Durven jullie het aan om aan de linkerkant van de weg te rijden?

Weekendje Engeland

Op de route Hoek van Holland-Harwich vaart Stena Line vier keer per dag met twee luxe schepen. Deze zijn voorzien van uitstekende faciliteiten zoals een buffetrestaurant, een casino, een bioscoop, speelautomaten en een uitgebreide shop. De comfortabele hutten zijn voorzien van een eigen toilet- en doucheruimte.

Midden-Engeland
Het ‘Hart van Engeland’ is het land van glooiende heuvels waarin gouden korenvelden en groene weides door houtwallen van elkaar zijn gescheiden. Langs de Noordzeekust strekken zich prachtige duingebieden uit, afgewisseld met kreken en lavendelvelden. En zoals in heel Engeland komt u overal idyllische stadjes tegen maar ook menhirs, Romeinse restanten, eeuwenoude Inns, gezellige pubs en landhuizen met prachtige tuinen.

Rijke historie
Midden-Engeland heeft altijd in het middelpunt van de geschiedenis gestaan. De burcht die Willem de Veroveraar in Rockingham bouwde, bleef 500 jaar lang een koninklijke residentie. In de eeuwen daarop verrezen overal landhuizen en kastelen. Soms zijn complete dorpen tot monument verklaard.

Good old England
Niets is zo romantisch als een dagje rondrijden over het Engelse platteland. In het hart van Engeland zijn nog zeer veel mooie plekjes waar de tijd stil lijkt te staan. Eeuwenoude stadjes en prachtige bosgebieden geven dit uitstapje de gewenste sfeer.

Programma

Dag 1  

18.45 uur
Inscheping aan boord van de Stena Britannica in Hoek van Holland.
Aansluitend is er gelegenheid voor een borrel in de bar. Ook kunt u aan boord met de hele groep dineren. U kunt inchecken tot 21.45 uur.

22.30 uur
Vertrek van de ferry vanuit Hoek van Holland.
Overnachting in comfortabele 2-persoons hutten aan boord.

Dag 2 (lokale tijden)

08.30 uur
Koffie met pastries in Dedham, Essex Rose.
Het 16e eeuwse Essex Rose theehuis is het gehele jaar geopend behalve in de kerstperiode. Een historische locatie met traditionele service aan tafel.

11.15 uur
Bezoek aan The National Stud in Newmarket voor de lunch. The National Stud prijst zichzelf rijk door de nog enige paardenfokkerij in het land te zijn die individuelen en groepen de gelegenheid geeft tot een kijkje achter de schermen.

15.30 uur
High Tea in Lavenham, het traditionele Swan Hotel.

21:00 uur
Inscheping in Harwich. U heeft de mogelijkheid tot het gebruiken van een diner aan boord. U kunt inchecken tot 22.30 uur.

23.15 uur
Vertrek van de ferry vanuit Harwich.
Overnachting aan boord van de Stena Line op basis van
2-persoons binnenhutten.

Dag 3

Vanaf 06.30 uur
Ontbijtbuffet aan boord.

07.45 uur
Aankomst Hoek van Holland, u keert op eigen gelegenheid huiswaarts met een leuk, kort avontuur op zak!

Meerdaagse reis

Inbegrepen: Retourovertocht op basis van 4 personen in een auto en 2 personen per 2-persoons binnenhut; Morning Coffee in the Essex Rose; Bezoek Newmarket; Lunch Newmarket; High Tea in the Swan Hotel; Routebeschrijving van deze korte autorally.

Naar wens kunnen ontbijt- en/of dinerbuffet aan boord vooraf worden gereserveerd. Ook is het mogelijk, de rally met één of meerdere dagen te verlengen. Wij informeren u uiteraard graag over de mogelijkheden en bieden u een offerte op maat aan!

Bekijk een van onze reizen