Viva Hollandia - Bedrijfuit.nl een initiatief van Verschoor Reizen
banner

Viva Hollandia

Een echt Hollands bedrijfsuitje, dat is pas een belevenis! U gaat een rondvaart maken en geniet aan boord van Cava en een buffet. Daarna is het tijd voor een hilarische Smartlappen Foute Feest Show, waarbij de gezelligheid een hoogtepunt zal bereiken. Geniet van een compleet verzorgd Hollands feestarrangement tijdens een bedrijfsuitje of personeelsfeest.

Bekijk ook het groepsarrangement Gek op Holland.

We gaan op weg naar de Zilvermeeuwsteigers in Drimmelen. U zal vandaag al feestend over het water varen. We stappen gezamenlijk met uw gezelschap aan boord van één van de schepen van de rederij. Wanneer iedereen aan boord is worden uw gasten ontvangen met een glaasje Cava of een ander drankje naar keuze. Cava is een Spaanse mousserende wijn. Er wordt u een heerlijk buffet gepresenteerd.

Wij nemen u mee in de hilarische Smartlappen-Foute-Feest-Show! Als geen ander deelt deze DJ met het publiek een lach & een traan. Nederlandstalige levensliedjes en meezingers bepalen de sfeer. Gewoon een lekker achtergrondmuziekje of juist een stampvolle dansvloer, u zegt het maar. Onze DJ draait er zijn hand niet voor om. Van Anneke Grönloh tot Ben Cramer en van André Hazes tot Henk Wijngaard; Niets is beter dan dat de grootste gouden hits en onvervalste levensliedjes uit volle borst worden meegezongen! Uw Viva Hollandia feest wordt compleet met het decoratiepakket inclusief fraaie decors, vlaggen en Hollandse spelattracties. Na een lekkere late night snack keren we terug naar de haven van Drimmelen en stapt u weer in de touringcar, die u huiswaarts brengt.

17.00 – 00.00 uur

Inbegrepen: Het vervoer per comfortabele touringcar van Verschoor Reizen; Een ontvangst in de touringcar met een feestelijk drankje en een borrelnootje; Welkomst drankje Cava aan boord, Hollandse bar gedurende de vaartijd (exclusief Buitenlands gedestilleerd en exclusief mixdrankjes); Warm/Koud buffet met dessertbuffet; Smartlappen-Foute-Feest-Show incl. DJ en decoratie; Een begeleider van Verschoor Reizen die erop toeziet dat de avond naar wens verloopt.

Bekijk een van onze reizen