Urban Golf Rotterdam - Bedrijfsuitje.nl Verschoor Reizen
Urban Golf Rotterdam

Urban Golf Rotterdam

Een originele activiteit voor uw bedrijfsuitje, dat is natuurlijk Urban Golf. Geen sport voor alleen elite en rijkelui, maar juist een leuk spel voor alle leeftijden. Ga samen met uw medewerkers de uitdaging aan en speel een potje Urban Golf in het centrum van Rotterdam. Wist u dat Rotterdam beschikt over unieke holes?

Bekijk ook onze andere leuke bedrijfsuitjes in Rotterdam.

Vandaag brengt u een bezoek aan de Rotterdamse stad op een wel heel unieke wijze. U gaat namelijk een potje Urban Golf spelen.

Urban Golf Rotterdam

De traditionele holes worden vervangen door targets die geraakt moeten worden. De holes bestaan dus onder andere uit standbeelden, bankjes, brievenbussen en verkeersborden. Hoe gekker de plek en het doelwit is, hoe leuker het wordt! Met behulp van de zogenaamde shootouts krijgt iedere speler de kans om het target te raken vanaf een plaats. De persoon met de meeste hits is uiteindelijk de winnaar.

Voor Urban Golf hoeft u geen professional te zijn. Een zogenaamd golf vaardigheidsbewijs (GVB) is niet nodig. Er gelden tijdens Urban Golf geen strikte regels. Natuurlijk is het wel belangrijk dat de activiteit ten alle tijden veilig wordt uitgevoerd. U krijgt van ons de benodigdheden en het spel wordt voor u opgebouwd.

Urban Golf gaat gepaard met veel gelach, gejuich en diverse versnaperingen. Wij verzorgen graag een compleet programma voor u. U kunt natuurlijk ook nog voor kiezen de dag te besluiten met een gezamenlijk diner in de stad.

13.00 – 18.00 uur

Inbegrepen: Materialen en spelopbouw, vervoer per luxe touringcar.

Programma is aan te passen op uw wensen.

Bekijk een van onze reizen