Treinreis Berlijn - Bedrijfuit.nl een initiatief van Verschoor Reizen
banner

2-daagse treinreis Berlijn

Met de trein naar Berlijn, dat kan! Geniet in 2 dagen van een gezellig bedrijfsuitje of personeelsreis waarbij u Berlijn kunt ontdekken. Het is ook mogelijk om deze reis te verlengen of per luxe touringcar te maken. Wij organiseren uw personeelsreis graag op maat voor u. Gaat u mee op stedenreis naar Berlijn?

Bekijk ook onze 3 daagse reis naar Hamburg of de reis naar het prachtige Stuttgart.

We vertrekken per comfortabele touringcar naar Amersfoort. Onze chauffeur zal uw gasten informeren en een kaart en programma boekje met de mogelijkheden in Berlijn meegeven. De laatste trein vertrekt om 17.37 uur en heeft een rechtstreekse verbinding naar Berlijn. U komt aan op het centrale station van Berlijn. Op eigen gelegenheid vertrekt u met uw gezelschap naar het hotel. Het hotel bevindt zich op ca. 500m afstand  van metro halte Spankstr. en treinstation Berlin  Bornholmerstr. U kunt direct inchecken in bij het Grand City Hotel Berlin Mitte (4*). U verblijft in het hotel voor 2 nachten inclusief ontbijt.

U kunt deze dagen genieten van de mooie stad Berlijn. Op de tweede avond wordt uw gezelschap om 19.00 uur verwacht bij Restaurant Veli’s voor een gezamenlijk diner. Gedurende het gehele weekend heeft uw gezelschap verder de tijd ter vrije besteding. De laatste dag zal u na het ontbijt uitchecken. Het hotel heeft een ruimte ter beschikking waar iedereen zijn/haar bagage voor vandaag kan stallen.

Let op: Iedereen dient om 16.00 uur op de Central Hauptbahnhof aanwezig te zijn. Om 16.38 uur zal de laatste rechtstreekse trein naar Amersfoort vertrekken. In Amersfoort staat een touringcar voor u klaar.

Meerdaagse reis

Inbegrepen: Treinreis heen en terug vanuit Amersfoort met een rechtstreekse verbinding naar Berlijn; Programma boekje, informatie van de bestemming en een plattegrond; Diner voor de tweede avond; 2 maal hotelovernachting op basis van tweepersoonskamers; 2 maal ontbijtbuffet in het hotel; Transfers per comfortabele touringcars van Verschoor reizen van en naar Amersfoort.

De eenpersoonskamer toeslag bedraagt € 50,00.

Bekijk een van onze reizen