Theater dinnershow - Bedrijfsuitje.nl een initiatief van Verschoor Reizen
banner

Theater dinnershow Breda

Een bedrijfsuitje vol entertainment. U geniet samen met uw collega’s van een dinnershow, waarbij u onder het genot van een 4-gangen diner kunt kijken naar een theatershow. Een bedrijfsuitje waarbij gezelligheid centraal staat beleeft u in Breda.

Bekijk ook het bedrijfsuitje Den Haag & Soldaat van Oranje.

We vertrekken per comfortabele touringcar naar het gezellige Breda. Een leuke avond boordevol entertainment, dat kunnen wij u bieden in het prachtige Brabant. Wij nemen u mee naar een mooi theater verscholen in het centrum van de stad. Door onze vriendelijke en servicegerichte chauffeur wordt u voor de deur afgezet. U wordt opgevangen door uw uiterst vriendelijke gastheer die u meeneemt voor een avond vol theater en show.

Op deze avond wordt u overvallen door artiesten, live muziek en een show waar alles om gezelligheid draait. Tijdens dit spektakel kunt u genieten van een theater 4-gangen diner en wordt u voorzien van verschillende drankjes (bier, wijn en frisdranken inbegrepen). Rond middernacht verwachten we terug te zijn bij uw opstapplaats. Uw chauffeur neemt afscheid van u. Uiteraard hopen wij dat u vanavond heeft gelachen, uw collega’s op een andere manier heeft leren kennen en bovenal dat het heel erg gezellig is geweest.

17.00 – 00.30 uur

Inbegrepen: Theatershow van 4,5 uur (diverse theateravonden mogelijk afhankelijk van de datum en dag die u kiest) ; 4-gangen diner tijdens de theatershow. U wordt nader geïnformeerd over het menu mocht u hiervoor kiezen. Dit is ook afhankelijk van de datum ; Onbeperkt, bier wijn en frisdranken tijdens de theatershow; Het vervoer per comfortabele touringcar met een enthousiaste en servicegerichte chauffeur.

Bekijk een van onze reizen