Strandactiviteiten Scheveningen - Verschoor Reizen
banner

Strandactiviteiten Scheveningen!

Strandactiviteiten zijn ook zeker te beleven op het beroemde Scheveningen. Vier uw personeelsfeest of bedrijfsuitje op het strand. Wij stellen een leuk programma op waarbij teambuilding activiteiten zeker aan bod zullen komen. We besluiten de dag met een borrel en een barbecue. Geniet van een uniek bedrijfsuitje waar een unieke combinatie tussen sportief en ontspanning mogelijk is!

Bekijk ook onze andere strandarrangementen in Nederland.

Vandaag nemen wij u mee naar het strand van Scheveningen. In Scheveningen wordt uw gezelschap ontvangen met een kopje koffie/thee en Oma cake! Vandaag staat in het teken van teambuilding, activiteiten en natuurlijk heel veel gezelligheid! Na het ontvangst gaat het er meteen al lekker aan toe, want jullie gaan vliegeren! Uw gezelschap wisselt elkaar allemaal af.

U gaat genieten van een heerlijke lunch. Na de lunch wordt de groep gesplitst de ene helft van de groep gaat de Tuk Tuk Rally tocht maken en de andere helft gaat Beachvolleyballen! Na een tijdje wisselen de activiteiten om. Het gaat vandaag om de plezier, maar de onderlinge strijd broeit snel op tijdens de spannende activiteiten van vandaag. Na de Tuk Tuk Rally tocht en Beachvolleyballen gaan we lekker borrelen en barbecueën. We sluiten af met een mooie kijk op de ondergaande zon.

09.00 – 22.00 uur

Inbegrepen: Kopje koffie/thee met cake, vliegeren ca. 2 uur, Beach lunch luxe, Tuk Tuk Rally, Beachvolleybal, Borrel (2x consumpties + warme bittergarnituur), Beach BBQ exclusief drankjes.

Dit arrangement biedt meerdere mogelijkheden dan u zojuist gepresenteerd zijn. Wij informeren u graag over de uitgebreide mogelijkheden.

Bekijk een van onze reizen