Story of my life arrangement - Verschoor Reizen
banner

Story of my life arrangement

Een zeer uniek en origineel groepsarrangement is “Story of my life”. We brengen een bezoek aan Gorinchem, waar u een workshop over koffie krijgt. Een creatieve workshop waarbij naast koffie ook over het leven wordt nagedacht. In de middag brengt u een bezoek aan de unieke voorstelling “Minder is Meer” in de Peeriscoop Gorinchem. Deze dagtocht is aan te passen op uw wensen.

Het leven vieren we niet alleen met wijn, maar ook met koffie! Vandaag laten we u kennismaken met een workshop koffie! We gaan in Gorinchem aan de slag met een barista. U geniet van een prachtige presentatie en tevens kunt u zelf ook aan de slag.

De barista is een “graphic barista” en praat niet alleen over de koffie, maar ook over hoe het leven op creatieve wijze vormgegeven wordt. De barista zet u aan het denken.

Na de workshop geniet u van een lunch bij Peeriscoop. Vervolgens wordt u overdonderd door de stille omgeving en gaat u genieten van de voorstelling “Minder is Meer”. De voorstelling kan geheel worden aangepast voor uw gezelschap. Na de voorstelling genieten we na met een hapje en een drankje om vervolgens huiswaarts te keren.

 

Ontdek Gorinchem

Aan rivieren de Linge & Boven Merwede ontdekt u het vestingstadje Gorinchem. Een pittoresk stadje die vele gezichten kent. Gorinchem is het stadje waar u kunt genieten van schepen die langs varen, actieve watersporters, de gezellige terrasjes op de Grote Markt, de mooie binnen haven en de prachtige panden. In Gorinchem vindt u ook kunst, zo vindt u De Nieuwe Doelen en Peeriscoop. Met deze laatste bieden we u een aantal mooie combinatie arrangementen in de omgeving van Gorinchem.

Waarom Peeriscoop?
Dit theater is een uniek theater met een uitstraling van toen, als u hier binnenkomt waant u zich even in een omgeving waarbij u wordt onttrokken aan de alledaagse sleur. U geniet van dit pittoreske theater met haar diversiteit aan voorstellingen.  Het theater heeft één doel, een voortbestaan zonder subsidies, want subsidies worden al lang niet meer gegeven. Met uw bezoek draagt u een steentje bij aan het behoud van dit theater en de kunst in Gorinchem.

Wij presenteren u diverse arrangementen met enkele mogelijkheden. Uiteraard zijn de arrangementen geheel aan te passen naar uw wensen en budget. De voorstellingen kunnen we desgewenst aan laten passen aan uw gezelschap. Onderstaand zijn de aanbiedingen opgemaakt op basis van de voorstelling “Minder is Meer”. Echter kunt u ook kiezen uit Oma’s Oma, De Verteller, of Schoon Schip.

Verschoor reizen is officiële partner van de voorstellingen van onder meer Fred Delfgaauw en mag u exclusief de mogelijkheden binnen theater Peeriscoop aanbieden. Deze arrangementen zijn uitsluitend te boeken via Verschoor reizen.

Minder is Meer? – Hét Arrangement

U brengt een bezoek aan de voorstelling van Fred Delfgaauw, “Minder is Meer!”. Alvorens de voorstelling wordt u ontvangen met twee kopjes koffie/thee met gebak. Uw zintuigen worden doorgaans geprikkeld door reclame, sociale media, internet, advertenties en veel meer… Hoe heerlijk zou het zijn om naar het donker te gaan, even wordt de hectiek van de dag helemaal weg gehaald. U wordt verbluft door de voorstelling waarbij Fred Delfgaauw persoonlijk het vermaak en theater verzorgd. U wordt helemaal overrompeld en valt van de ene in de andere verbazing. “Minder is Meer”, een voorstelling in een tijd waar we alleen maar “Meer” kennen. Na de voorstelling besluiten we het bezoek met een consumptie.

Klik hier voor een trailer over Fred Delfgaauw.

Minder is Meer

Hoe is het mogelijk? Een podium vullen, een publiek weten te boeien en zo min mogelijk poespas. Fred Delfgaauw; Een absolute kunstenaar. Hij biedt u een voorstelling die boeit van begin tot het einde. Een voorstelling waarbij u van de ene in de andere verbazing valt. Een uniek programma, een programma waarbij u volledig opgaat in het verhaal. Een programma die u zal verbazen. U beleefd een voorstelling waar u nog lang van na zult genieten… “Minder is echt Meer”! De voorstelling is aan te passen naar de wensen van uw bedrijf, vereniging of uw gezelschap.

Oma’s Oma

Merel vertelt u het verhaal. Oma is al oud en wel zo oud dat je door oma heen kunt kijken. Oma is oma niet meer. Oma doe raar. Het vel op oma’s gezicht is veel te wijd. Is oma nu oma of toch niet meer? Een voorstelling door Ida van Dril die in de voetsporen treed van Fred Delfgaauw met deze unieke voorstelling. Samen zorgen ze voor een unieke voorstelling. Vrolijk en ontroerend met verhalen om van te smullen. Een familievoorstelling voor jong en oud over herinneringen, vergeten en accepteren.

De Verteller

Fred Delfgaauw heeft een samenwerking gezocht met drie jonge vrouwen. Deze vrouwen zijn stuk voor stuk multi getalenteerd: Ida van Dril, Mik van Goor en Esmay Usmany. De Verteller is het verhaal van Volpone. Hij is misschien wel te rijk, dus er is tijd voor crisis. Hij tracht de tijd te doden, maar de tijd dood hem. Een boosaardig sprookjesverhaal over hebzucht en opportunisme met vlijmscherpe randjes…

Schoon Schip

Een voorstelling van Japser van Kuijk. De winnaar van Camaretten 2010 vertelt in Schoon Schip een verhaal waarin venijn en vermaak elkaar in een razend tempo afwisselen, doorspekt met fijne liedjes om in te schuilen. De woede en irritaties pakken op komische wijze uit, alleen omdat hij zich kan opwinden over onbeduidende zaken

08.00 – 17.30 uur

Inbegrepen: 2 uur Graphic Barista Workshop & Teambuilding, lunch bij Peeriscoop, voorstelling, borrel met een hapje en het vervoer per luxe bus.

Bekijk een van onze reizen