Istanbul - Bedrijfuit.nl een initiatief van Verschoor Reizen
banner

Istanbul op twee continenten

Istanbul heeft u veel te bieden tijdens een personeelsreis of bedrijfsuitje. Er zijn vele bezienswaardigheden en natuurlijk de mooie Bosporus rivier die de 2 continenten Azië en Europa van elkaar scheidt. Istanbul heeft sfeer en bruist van cultuur. U waant zich in een andere wereld! Geniet van 2 continenten tijdens uw personeelsreis of stedenreis en haal het maximale uit Istanbul. Hieronder kunt u alvast inspiratie vinden voor verschillende activiteiten en excursies in Istanbul.

Bekijk ook onze personeelsreis naar Barcelona.

Smeltkroes van Oost en West, gelegen op de grens van Europa en Azië! De stad die vroeger Constantinopel heette vormt een mengeling van Moslim- en Westerse culturen. De stad wordt gesierd door de Bosporus die de scheiding aangeeft tussen Europa en Azië.

In de oude stadswijk Sultanahmet vormen de Blauwe Moskee, de Hagia Sofia, het Topkapi Paleis en de Grote Bazaar de belangrijkste bestanddelen. Aan de andere kant van de Gouden Hoorn begint het moderne Istanbul met veel winkel- en uitgaansmogelijkheden tot aan het Taksimplein. De Bosporus leent zich uitstekend voor diverse vaartochten en u vindt in Istanbul een uiteenlopend aanbod aan eetgelegenheden. Wij adviseren u graag voor een passend voorstel!

Het programma is eventueel uit te breiden met:

  • Sightseeing Sultanahmet met onder meer de Blauwe Moskee, de Hagia Sofia en het Topkapi Paleis
  • Bezoek Grand Bazaar en/of Egyptische Bazaar
  • Bosporus boottocht, eventueel in combinatie met (vis)lunch
  • Shoppen en uitgaan in Taksim
  • Bezoek aan een authentieke barber of hammam
  • Bezoek aan de Galata toren * Turkish Night met muziek, dans, folklore, hapjes en drankjes
  • Nederlands-, Duits- of Engelstalige gidsen of begeleiding
  • Uiteenlopende dinermogelijkheden van kebap-restaurants tot fantastische toplocaties, zoals Kiz Kulesi op een eilandje in de Bosporus

Meerdaagse reis

Inbegrepen: airporttransfers vanaf uw vertrekplaats v.v. – retourvlucht naar Istanbul in economy class – meet & greet bij aankomst – transfers airport-hotel v.v. – 3 overnachtingen met ontbijt – alle belastingen

Informeer naar de uitgebreide mogelijkheden

Bekijk een van onze reizen