Stedentrip in Nederland - Bedrijfuit.nl een initiatief van Verschoor Reizen
banner

Stedentrip in Nederland

Een stedentrip of personeelsuitje in Nederland, ook dat is mogelijk. Kent u onze grote steden wel? Zo heeft de stad Groningen u veel te bieden. Ook een bedrijfsuitje in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag of Maastricht is erg populair. Wij organiseren graag een leuke personeelsreis naar één van de Hollandse topbestemmingen. Voor elke stedentrip organiseren wij een programma op maat voor u.

Bekijk ook: Personeelsreis 3 dagen Groningen

Een stedentrip of personeelsuitje hoeft niet altijd ver weg te zijn, ook dichtbij huis zijn er vele mooie mogelijkheden. Een voorbeeld hiervan is de stad Groningen, een stad waar niet iedereen zo snel komt maar daarom niet minder gezellig. Het centrum met de beroemde Martinitoren die ‘beklommen’ kan worden, het Groninger museum en bijvoorbeeld de gezelligheid in de smalle straten en op de pleinen. Verken dit alles door middel van een leuke wandeling, een grachtenrondvaart of sportief, per fiets. Voor een tweedaagse trip kunt u uitstekende combinaties maken, op sportief gebied kunt u gaan wadlopen of fietsen en op cultureel gebied kunt u denken aan de Meyer Werft in Papenburg waar reusachtige cruiseschepen worden gebouwd of het schattige vestingstadje Bourtange. In de aanloop naar kerst is de stad Oldenburg een leuke aanrader! U ziet, al vanaf 2 dagen is een erg leuk arrangement mogelijk, niet ver van huis en tegen een zeer aannemelijk budget.

Het programma is eventueel uit te breiden met:

  • Stadsbezoek door middel van wandeling of solex
  • Boerengolf
  • Grachtenrondvaart in Groningen
  • Interactieve puzzeltochtprogramma’s
  • Bezoek aan Vesting Bourtange
  • Wadlooptochten
  • Boottochten naar Schiermonnikoog en Borkum
  • Combinatiemogelijkheden met Ostfriesland, Leer, Oldenburg (kerstmarkten in de Adventstijd)
  • Uitstekende mogelijkheden voor lunches, diners en koffiestops.

Meer?: Deze stedentrip in Groningen behoort tot de mogelijkheden. Echter is het ook mogelijk om een meerdaagse reis naar andere steden, provincies of gebieden in Nederland te verzorgen. Wat dacht u van een tweedaags actief programma op de Veluwe of een 2 daagse wadloop weekend naar Ameland of Texel. Een golf weekend in Drenthe? Of juist heerlijk genieten van de Zeelandse eilanden? Informeer naar onze uitgebreide mogelijkheden.

Meerdaagse reis

Inbegrepen: Vervoer per uiterst comfortabele touringcar, fietstocht door Groningen, overnachting met ontbijtbuffet, bezoek Meyer Werft in Papenburg en bezoek Berentzen likeurdistilleerderij.

Informeer naar de veelzijdige mogelijkheden voor een voorstel op maat.

Bekijk een van onze reizen