Hanzestad Hamburg - Bedrijfuit.nl een initiatief van Verschoor Reizen
banner

Stedentrip Hamburg

Hamburg heeft u veel te bieden tijdens een personeelsreis of bedrijfsuitje. Deze stad heeft sfeer maar heeft ook zeker leuke attracties. Zo zijn er talloze excursiemogelijkheden in Hamburg, ook wel bekend als de oude Hanzestad. Geniet van al het moois en stel een programma op maat samen voor uw bedrijfsreisje. Staat teambuilding centraal? Of gaat het juist om de ontspanning of beloning? Uw wensen worden verwerkt in een unieke reis.

Bekijk ook onze reis 3-dagen Hamburg.

Als grootste havenstad van Duitsland heeft de oude Hanzestad Hamburg meer te bieden dan u zou denken. Naast de enorme wereldhavens biedt de stad een erg sfeervol centrum met zelfs enkele stadsmeren en is het bijvoorbeeld Duitslands musicalstad nummer 1!

Een erg leuke bestemming voor een personeelsweekend waarbij u wordt meegenomen het water op, door de havens of door de grachten van Speicherstadt. Een Nederlandstalige gids laat u de hoogtepunten van de stad zien en natuurlijk ontbreekt de beroemde Reeperbahn hierbij niet. Verder kent Hamburg leuke attracties, is de oude vismarkt een aanrader en wanneer u vanuit de stad een excursie wilt maken kunt u bijvoorbeeld prima terecht op de Lüneburger Heide, bij een leuk dierenpark, in de gezellige marsepein stad Lübeck of bij het interessante kamp Bergen-Belsen.

Het programma is eventueel uit te breiden met:

  • Combinatie met de Meyer Werft in Papenburg en/of de Berentzen likeurdistilleerderij in Haselünne tijdens heen- of terugreis
  • Rondvaart of kanotocht op het Alstermeer
  • Thematische stadswandelingen
  • Kennismakingswandeling over de beroemde Reeperbahn
  • Bezoek aan de vismarkt, erg vroeg in de morgen
  • Loungeclub met prachtig stadspanorama
  • Goede combinatiemogelijkheden met Lübeck (marsepijnstad) of de Lüneburger Heide
  • Uitstekende lunch- en dinerlocaties.

Meerdaagse reis

Inbegrepen: Vervoer per uiterst comfortabele touringcar, stadsrondrit met gids, 2 overnachtingen met ontbijt- en dinerbuffet, havenrondvaart of grachtenrondvaart Speicherstadt en bezoek aan een koffiebranderij.

Bekijk een van onze reizen