Stedenreis Dublin - Bedrijfuit.nl een initiatief van Verschoor Reizen
banner

Stedenreis Dublin

Geniet van een mooie stedenreis naar Dublin. Ideaal voor een gevarieerd bedrijfsuitje, leuke personeelsreis of spectaculaire relatiereis. In Ierland kunt u het allemaal gaan beleven. Wij hebben een leuk excursieprogramma opgesteld. Deze reis is geheel op maat naar uw wens en budget aan te passen.

Dublin is de hoofdstad van het mooie en groene Ierland. Deze stad is gesticht door de Vikingen en is uitgegroeid tot metropool met meer dan 1 miljoen inwoners. De relatief nieuwe ontwikkelingen doen zich voor in het vervallen havengebied ‘Docklands’, waar momenteel nieuwbouw bedrijven, woningen en recreatiefaciliteiten worden gebouwd en ontwikkeld.

Dublin staat ook bekend om zijn schrijvers en dichters. Aan cultuur geen gebrek. Geniet van het Iers Nationaal Museum of bezoek het Guinness Storehouse Museum.

Natuurlijk mag een bezoek aan de Ierse pub niet ontbreken. Wij laten u in een driedaagse reis kennis maken met deze mooie stad Dublin.

* Tip: Ook tijdens de Kerstperiode is Dublin een uitstekende stad voor een gezellige groepsreis. Net als in Engeland is er aan sfeer en gezelligheid geen gebrek. Dublin is een gezellige winkelstad die met de kerstkraampjes en stalletjes nog leuker wordt.

Voorbeeld programma 3-daagse stedenreis Dublin:

Dag 1: Welkom in Dublin!

Het is zover, we gaan naar Dublin! Na aankomst op Dublin International Airport (lokale tijd is 1 uur vroeger dan in Nederland) wordt u door onze Nederlandstalige vertegenwoordiger verwelkomd en begeleid naar de gereedstaande touringcar voor de transfer naar het hotel. Tijdens deze rit wordt meteen een sightseeing door de stad gemaakt waarbij u de meest bekende hoogtepunten van de stad te zien krijgt. Wij brengen u naar Het Camden Court Hotel, centraal gelegen in Dublin, op loopafstand van enkele mooie parken, Grafton Street en Trinity College. De middag en avond heeft u ter vrije besteding. Wij hebben een aantal leuke restaurant suggesties voor u samengesteld.

Restaurant-suggesties:

 • Fallon & Byrne, een net restaurant gelegen boven een authentieke Amerikaanse Market Place, goede kwaliteit.
 • Restaurant La Stampa, een beetje Frans aandoende balzaal met mooie hoge plafonds, prima kwaliteit, redelijk haute-cuisine.
 • The Cliff Town House, zeer goede kwaliteit, geeft de sfeer van een heel grote Engelse huiskamer, eigenaar is een Michelin-ster kok.

Dag 2:

U geniet van een heerlijk Iers ontbijtbuffet in het hotel. Daarna heeft u een volledige dag ter besteding in het verrassend leuke Dublin. Een bezoek aan de bekende, historische locatie Trinity College mag tijdens dit bezoek eigenlijk niet ontbreken. U wordt rondgeleid op de campus en ziet ook de schitterende bibliotheek waar het bekende ‘Book of Kells’ is tentoongesteld. U kunt ook denken aan een bezoek aan het Guinness Storehouse waar deze bekende Ierse pint wordt gefabriceerd, getoond in een 7 verdiepingen groot Chicago-style gebouw en waar u op de bovenste verdieping uiteindelijk een echte ‘pint’ proeft met een schitterend uitzicht over de stad. Nog een alternatief kan zijn een bezoek aan een ander zeer Dubliner hoogtepunt, een rondleiding en proeverij bij The Old Jameson Whisky Distillery. Tijdens een bezoek wordt u meegenomen door de voormalige distilleerderij waar u alles omtrent het gehele proces krijgt uitgelegd en aansluitend enkele whiskysoorten proeft.

Johnnie Fox’s Pub is de oudste en meest beroemde traditionele pub in Ierland, gelegen in Glencullen, het berggebied op een half uurtje rijden buiten Dublin. Heel authentiek, een echte pub zonder poespas, veel hout, houten tafels en krukken. Het eten is er goed en er wordt dagelijks een zogenaamde Hooley Night gehouden met Ierse muziek en dans; heel toeristisch en een volgestouwde pub maar wel Iers.

Dag 3:

Een lekker Iers ontbijtbuffet staat wederom voor u klaar. Na het ontbijt volgt de check-out, de bagage wordt in het bagagedepot opgeslagen. Voor uw laatste bezoek aan het centrum laten wij u nog enkele uurtjes ter vrije besteding. Voor een mooie afsluiting kunnen wij u ook voorstellen vanmorgen per bus te vertrekken naar Howth, een buitenwijk van Dublin direct aan zee gelegen. Vanaf het hoogste punt aan zee maken we met de gids een heerlijke klifwandeling met prachtige vergezichten over zee en de mooie omgeving.

De wandeling gaat langs de kliffen, duurt een klein uurtje en eindigt bij de vissershaven van Howth waar u dan nog even kunt rondkijken en de lunch kunt gebruiken. Daarna is het de hoogste tijd, we koersen met de touringcar naar Dublin Airport. U keert per vliegtuig weer terug naar Nederland. Wij hopen dat u heeft genoten van deze stedenreis naar Dublin en nemen afscheid van uw gezelschap.

Bij deze reis is inbegrepen:

 • Transfers van en naar de luchthaven in Nederland v.v.
 • Retourvlucht per Aer Lingus Amsterdam-Dublin in economy class
 • Alle belastingen en toeslagen per offertedatum
 • Meet & greet bij aankomst in Dublin door Nederlandstalige vertegenwoordiger/gids
 • Transfers luchthaven-hotel in Dublin v.v.
 • 2 overnachtingen in tweepersoons kamers zoals beschreven
 • 2 maal ontbijtbuffet
 • Lokale toeristenbelastingen.

Niet inbegrepen:

 • Toeslag eenpersoons kamer respectievelijk € 58,00
 • Bezoek Trinity College € 8,50 per persoon
 • Bezoek Old Jameson Whisky Distillery met proeverij € 21,00 per persoon
 • Bezoek Guinness Storehouse inclusief pint € 11,00 per persoon
 • Kosten voor diner tijdens de thuisreis vanaf € 19,00 per persoon (exclusief dranken)
 • Reis- en bagageverzekering vanaf € 1,25 per persoon per dag
 • Annuleringsverzekering 5% van de reissom exclusief 21% assurantiebelasting

Meerdaagse reis

Inbegrepen: Transfers van en naar de luchthaven in Nederland v.v., retourvlucht per Aer Lingus Amsterdam-Dublin in economy class, alle belastingen en toeslagen per offertedatum, meet & greet bij aankomst in Dublin door Nederlandstalige vertegenwoordiger/gids, transfers luchthaven-hotel in Dublin v.v., 2 overnachtingen in tweepersoons kamers zoals beschreven, 2 maal ontbijtbuffet, lokale toeristenbelastingen.

Bekijk een van onze reizen