Solextocht en varen - Bedrijfuit.nl een initiatief van Verschoor Reizen
banner

Solextocht en varen

Een leuk bedrijfsuitje in de natuur. U maakt eerst een Solextocht door een bosrijke omgeving en zal daarna een rondvaart van 2 uur maken door Giethoorn. We besluiten de dag met een 3-gangen keuze diner. Beslist een leuk dagje uit waarbij u samen met uw gezelschap onbezorgd kunt genieten. Bent u klaar voor het leukste bedrijfsuitje?

Vanaf uw opstapplaats brengen wij u naar Giethoorn. Onderweg bieden wij u koffieservice aan in de touringcar. Bij aankomst wordt u hartelijk ontvangen met 2x koffie en een stuk appelgebak met slagroom. Tijdens de koffie volgt de uitleg over de solextocht. U maakt een solextocht door Giethoorn en omgeving. U ontvangt bij de start een flesje drinken voor onderweg. Bij terugkomst staat er een heerlijke koffietafel met kroket voor u klaar. Na de lunch maakt u een rondvaart van 2 uur door Giethoorn en omgeving onder het genot van 2 hapjes en 2 drankjes aan boord. Bij terugkomst in Giethoorn gaat u een uurtje borrelen.

Wij brengen u weer huiswaarts, onderweg stoppen we voor een heerlijk 3-gangen keuze diner.

08.30 – 23.00 uur

Inbegrepen: Solextocht – koffietafel met kroket – 2 uur varen in Giethoorn incl. 2 x drinken 2n s hapjes – keuze diner – vervoer per luxe touringcar

Bekijk een van onze reizen