Solextocht en likeur proeven - Bedrijfuit.nl een initiatief van Verschoor Reizen
banner

Solextocht en likeur proeven

Beleef een bedrijfsuitje in Hilvarenbeek, waar u gaat genieten van een toer op een Solex. Tijdens deze leuke Solextocht geniet u van de bosrijke omgeving. Daarna zullen we een likeurproeverij gaan ervaren in het Nationaal Likeur en Frisdranken Museum. Geniet van een leuk en afwisselend dagje uit voor uw gezelschap/organisatie.

Bekijk ook het bedrijfsuitje Actief in Brabant, waarbij u een fietstocht maakt een een bierbrouwerij bezoekt.

De touringcar brengt u naar Berlicum en Hilvarenbeek. Bij aankomst wordt u ontvangen met 2 x koffie met gebak. Tijdens de koffie volgt de uitleg over de solextocht. Hebt u altijd al eens een tochtje willen maken op een ouderwetse Solex? Grijp dan nu uw kans. Met een toertocht op uw Solex, door het mooie bos en landschap van Berlicum, gaat u even helemaal terug in de tijd.

Vervolgens brengen wij u naar het Nationaal Likeur en Frisdranken Museum in Hilvarenbeek. Hier krijgt u een rondleiding o.l.v. twee gidsen. Rond 1900 waren er veel gemengde bedrijfjes die zowel likeur als frisdrank produceerden. Dat was niet zo vreemd als het lijkt, want van beide dranken zijn water, suiker en aroma’s de belangrijkste grondstoffen. Frisdrank is in feite alcoholvrije “likeur”.Voordat u vertrekt krijgt u nog een proeverijtje van 4 likeurtjes.

Hierna brengen wij u weer huiswaarts, onderweg wordt er een dinerstop gemaakt.

13.00 – 23.00 uur

Inbegrepen: 2 x koffie met gebak – solextocht – entree/rondleiding Likeurmuseum – blindproeverijtje -diner – vervoer per comfortabele touringcar.

Dit arrangement is geheel aan te passen aan uw wensen. Voor uitgebreide informatie neem dan contact met ons op.

Bekijk een van onze reizen