Snert maaltijd tijdens de verknipte film - Verschoor Reizen
Snert maaltijd tijdens de verknipte film

Snert tijdens de verknipte film

Zelf een film maken tijdens een uniek bedrijfsuitje en een snert maaltijd tijdens de verknipte film. In Breda gaat u zelf een film opnemen volgens een script. Daarna wordt deze voor u bewerkt door een productieteam. U geniet ondertussen van een heerlijke snert maaltijd! Teambuilding en gezelligheid zal dit bedrijfsuitje gegarandeerd opleveren.

Bedrijfsuitje in Breda; Theater dinner show arrangement

Wij brengen u in het centrum van Breda alwaar we gaan genieten van een leuk programma voor uw personeel, bedrijf of voor uw vereniging. We maken vandaag een verknipte film in groepjes van ca. 10 personen in de stad Breda. U maakt kennis met de stad en u leert in korte tijd een script. Bij de uitleg krijgt u een consumptie aangeboden.

Na het maken van de film is het tijd voor een heerlijke kop snert met brood en 2 consumpties. Zodra het productieteam klaar is krijgt u de film te zien die de nodige hilariteit met zich mee brengt. Na de film kunnen we de stad nog ingaan of we verlaten de stad om huiswaarts te keren.

10.00 – 16.30 uur

Inbegrepen: Uitleg van de verknipte Film met een consumptie, 2 uur opname met camera’s, bord snert met brood en 2 consumpties en de première van uw film, vervoer per luxe bus met een gastvrije chauffeur.

Bekijk een van onze reizen