Sensatie tijdens het IJs karten! - Verschoor Reizen
banner

Sensatie tijdens het IJskarten!

Nieuw: ijskarten! Geniet van een leuke en originele variatie van karten, namelijk ijskarten! Hét winterarrangement van dit jaar! Een bedrijfsuitje waarmee u zich op glad ijs bevindt!

Bekijk ook onze andere winterarrangementen.

Wij brengen u vandaag naar Rucphen waar een originele en ludieke activiteit op het programma staat, namelijk ijskarten! Nergens anders in Europa kunt u deze unieke activiteit beleven. Op een gigantische ijsvloer gaat u met speciale karts met de hele groep de strijd aan. Alles draait tijdens het ijskarten om behendigheid en timing. Driftend door de bochten en glijdend over het ijs. Durven jullie het aan?

Bij aankomst is het eerst tijd voor wat gezelligheid en worden we ontvangen met koffie, thee en wat lekkers. Daarna volgen de ijskart-instructies. U krijgt uitleg over veiligheid op het circuit en natuurlijk een hoop tips om maximaal plezier te hebben tijdens het ijskarten. Iedereen wil natuurlijk de snelste tijd op de klok zetten!

Voor iedereen zijn er twee heats ijskarten beschikbaar. De heats duren elk 10 minuten met zuivere ijskart-tijd. De winnaars van het ijskarten worden aan het einde van deze heats gehuldigd en gaan met een leuke prijs naar huis!

Dit arrangement is eventueel uit te breiden met extra activiteiten:
•    Ski- of snowboardles
•    Vrij skiën/snowboarden
•    GlowGolfen
•    Teambuilding in de sneeuw

En uit te breiden met:
•    Lunch inclusief koffie/thee/melk
•    Après-ski
•    Diner (inclusief 2 drankjes)

Middag arrangement

Inbegrepen: Vervoer per luxe touringcar – Ontvangst met koffie/thee en wat lekkers- 2 heats ijskarten- Prijsuitreiking voor de winnaar

Dit arrangement is eventueel uit te breiden met extra activiteiten.

Bekijk een van onze reizen