Schrobbelèr & Racketgolf! - Bedrijfuit.nl een initiatief van Verschoor Reizen
banner

Schrobbelèr & Racketgolf!

Beleef een op en top gezellig bedrijf- of personeelsuitje in het altijd gezellige Brabant. U ervaart een zeer gevarieerde dag om niet snel te vergeten; een absolute aanrader voor jong en oud!

Bekijk ook onze andere actieve teambuilding uitjes.

In de ochtend koersen we eerst aan op Oirschot. Onderweg vertelt uw chauffeur u van alles omtrent de diverse bezienswaardigheden die we passeren. Bij aankomst in Oirschot brengen we een bezoek aan de Spoordonkse Watermolen, waar u hartelijk ontvangen wordt met een lekker kopje koffie/thee en gebak. Vervolgens geniet u van de presentatie van deze watermolen. U zult het beleven alsof u buiten in de natuur bent, dit komt door het vele glas om u heen. U heeft prachtig uitzicht op een riviertje, met soms ijsvogeltjes en een werkende watermolen anno 1453. In de jaren zeventig raakte de watermolen in verval. De huidige molenaar, Emile van Esch, herstelde de watermolen in oorspronkelijke staat. Na de rondleiding krijgt u hier een heerlijke koffietafel met een broodje kroket geserveerd, waarna we onze reis zullen vervolgen richting Tilburg.

In Tilburg brengen we een bezoek aan Schrobbelèr. U gaat hier genieten van een rondleiding en presentatie, een programma van twee uurtjes. U wordt ontvangen in het proeflokaal ‘Bij d’n Schrobbelèr’. In het proeflokaal wordt u geheel in Schrobbelèr-stijl ontvangen met een kopje koffie/thee en een borrel. U wordt meegenomen door de rijke geschiedenis van Schrobbelèr. Vervolgens geniet u van een rondleiding door de productiehal en het laboratorium. U beleeft het proces van grondstof tot eindproduct. Ook krijgt u de kans om te horen, zien en ruiken van de bijzondere ingrediënten. Ter afsluiting is het uiteraard tijd om te proeven met een lekker glaasje Schrobbelèr.

Van Tilburg maken we de reis naar Almkerk, waar we iets bijzonders en nieuws gaan doen. U wordt namelijk verwacht en ontvangen bij Golfpark Almkreek, waar u een presentatie krijgt over de nieuwe ‘upcoming’ sport RacketGolf. Voor iedereen is dit een geweldige sport, zelfs al bent u
helemaal niet bekend met golfen. De bedoeling is simpel; u slaat met een tennisracket een tennisbal over de baan, net zolang tot uw tennisbal op de ‘green’ is belandt. Let u op; sla de tennisbal niet in het water of in ‘de bunker’, dit zijn strafpunten! Als uw bal eenmaal op de ‘green’ ligt, begint het moeilijkste gedeelte. U tikt met uw ‘putter’ het tennisballetje in de ‘hole’. Sla niet te hard want dit is een kwestie van behendigheid en beheersing. Racketgolf; voor jong en oud beslist een aanrader om te doen!

09.00 – 22.00 uur

Inbegrepen: 1x koffie/thee met gebak – presentatie en rondleiding Spoordonkse Watermolen – lunch – 2 uur programma bij Schrobbelèr – RacketGolf – Satébuffet – vervoer per touringcar

Het programma is geheel aan te passen naar wens. Ook als u locaties wil weglaten of toevoegen.

Bekijk een van onze reizen