Schilderachtig Amsterdam - Bedrijfuit.nl een initiatief van Verschoor Reizen
banner

Schilderachtig Amsterdam

Een bedrijfsuitje in Amsterdam. Geniet van een rondvaart door de grachten en ervaar een workshop van de beroemde kunstenares Ans Markus. Een unieke dagtocht waar nog lang over nagepraat zal worden. Beleef het allemaal samen met uw collega’s in Amsterdam.

Bekijk ook onze andere bedrijfsuitjes en groepsarrangementen in Amsterdam.

Wij nemen uw gezelschap mee naar Amsterdam. Bij aankomst in Amsterdam stapt u aan boord en wordt u vriendelijk ontvangen door de matrozen. Zij serveren u een heerlijke Amsterdamse lunch. We maken een rondvaart door de grachten en terwijl we varen wordt u verteld over diverse bezienswaardigheden van Amsterdam. De rondvaartboot brengt u naar het Prinsenland, waar u van boord gaat. U stapt bij niemand minder dan fenomenale kunstenares van Nederland in de achtertuin.

U wordt hartelijk ontvangen door Ans Markus en haar man. Zij nemen u vandaag mee door de kunsten van Ans Markus. Er worden voor de nodige hapjes en drankjes gezorgd. Na de rondleiding wordt uw gezelschap verrast met een workshop van Ans Markus. In groepjes van 5 leert u schilderen hoe deze kunstenares schildert. Een aparte beleving die uw gezelschap niet mag missen.

09.00 – 18.30 uur

Inbegrepen: Rondvaart met lunch aan boord; koffie/thee tijdens de lunch; Rondleiding en workshop van Ans Markus; Diverse drankjes en versnaperingen; penselen; weggooischorten; 10 ezels per workshop; schilderdoeken 80×100 cm; foto’s op CD-Rom, retour vaart naar de touringcar en het vervoer per luxe en comfortabele touringcar met enthousiaste en service gerichte chauffeur.

Dit programma is uit te breiden met eventueel een diner. Diverse andere programma’s afhankelijk van uw wensen zijn mogelijk.

Bekijk een van onze reizen