Sail Amsterdam - Bedrijfuit.nl een initiatief van Verschoor Reizen
banner

Sail Amsterdam

Een uniek arrangement voor uw bedrijf. Een keer in de vijf jaar vindt dit unieke evenement plaats. Helaas is de Sail 2020 afgelast wegens COVID-19. In 2025 organiseren zij hun dan 750e verjaardag daarom extra groot! De programma’s kunnen in 2025 enigszins afwijken!

Het is een groot spektakel waar u samen met uw collega’s echt van kunt genieten op uitzonderlijke wijze. Beleef de “Sail In Parade” vanaf het water. Bekijk de mogelijkheden voor uw unieke bedrijfsuitje.

Bekijk ook onze zeilarrangementen in Nederland.

Wij hebben 2 arrangementen samengesteld voor dit leuke evenement, een ochtendprogramma en/of een avondprogramma.

Ochtendprogramma (7.00 uur – 17.00 uur):
Wij brengen u naar het Westelijk havengebied van Amsterdam. U wordt begeleid naar de Jules Verne. De gastvrije bemanning heet u welkom en verzorgt uw verblijf aan boord. Omstreeks 9.00 uur gaan de trossen los en zet het schip koers richting IJmuiden. Rond 10.00 uur begint de SAIL in. Vanuit de sluizen van IJmuiden varen de Tall Ships richting Amsterdam onder leiding van een armada van schepen. U vaart met uw gezelschap mee in de fantastische “Sail In Parade”. Dit belooft een onvergetelijke belevenis te worden.

Aan het eind van de middag zet het schip weer koers richting de haven en rond 15.30 uur meert het schip af aan de kade in het Westelijk havengebied. Natuurlijk wordt ook de innerlijke mens niet vergeten tijdens deze vaartocht; uw verblijf aan boord van de Jules Verne is geheel verzorgd met diverse hapjes, een drankenarrangement en een uitgebreide lunch.

Avondprogramma (17.00- 02.00 uur):
Het avondprogramma is ook zeker de moeite waard. Nadat we u naar het Westelijk havengebied van Amsterdam hebben gebracht gaat u aan boord en omstreeks 19.30 uur gaan de trossen los en zet het schip koers richting IJhaven.

De IJhaven is met een overweldigend aantal hoeveelheid schepen, diverse activiteiten en demonstraties het kloppende hart van SAIL.  De avond wordt afgesloten met een grootse licht- of vuurwerkshow. Vanaf de boot heeft u een ongelooflijk mooi uitzicht op dit spektakel. Aan het eind van de avond zet het schip weer koers richting haven en rond 24.00 uur meert het schip af aan de kade in het Westelijk havengebied. Tijdens deze mooie tocht wordt u geheel verzorgd met diverse hapjes, een drankenarrangement en een uitgebreid diner.

Variërend

Inbegrepen: Ochtend: Privé schip tijdens SAIL in met vast personeel, decoratie en meubilair, koffie/thee bij ontvangst, onbeperkt drank o.b.v. Hollands gedistilleerd gedurende geheel evenement, uitgebreide lunch en een afternoon snack; Vervoer per luxe touringcar. Avond: Privé schip tijdens SAIL met vast personeel, decoratie en meubilair, onbeperkt drank o.b.v. Hollands gedistilleerd gedurende het evenement, Walking Dinner en een late-night snack; Vervoer per luxe touringcar.

Bekijk een van onze reizen