Ribvaren door de Biesbosch - Verschoor Reizen
banner

Ribvaren door de Biesbosch

Een sensationeel maar vooral leuk bedrijfsuitje in de Biesbosch. U geniet van een vaartocht met een Rib in een mooi natuurgebied. We varen richting Gorinchem, waar u een wijnproeverij zult ervaren. Bij terugkomst staat een overheerlijk barbecue voor u gereed, dat wordt smullen. Een compleet groepsarrangement waarbij u gegarandeerd zult lachen, smullen en genieten!

Bekijk onze andere bedrijfsuitjes in omgeving Gorinchem.

Via een verrassingsroute rijden we naar de Zevenmorgen in Boven-Hardinxveld. We worden op deze locatie ontvangen met een kopje koffie en iets lekkers. We gaan met het gezelschap inschepen in groepen van 7 personen op de Rib. De Rib ligt in de Avelingen, een onwijs mooi natuurgebied in Nederland. Er liggen boten inclusief kapitein op u te wachten. Na het aantrekken van de pakken en zwemvesten treden we in een ruime sop. Per groep gaan we via de beneden Merwede richting Gorinchem varen. Daar gaan we naar de Oude Stadswal waar we in een proeflokaal een aantal heerlijke wijnen zullen proeven. Na de wijnproeverij verlaten we Gorinchem met onze super snelle boten. We gaan weer in twee groepen terug naar de Avelingen. Hier staat voor u een heerlijke barbecue klaar met diverse soorten vlees en vis. Na de barbecue sluiten we deze indrukwekkende dag af en keren we huiswaarts.

14.00 uur – 21.30 uur

Inbegrepen: Ontvangst bij de Zevenmorgen met koffie/thee en iets lekkers, Rib varen in groepen van 7 personen, Wijnproeverij in de Stadswal van Gorinchem, Barbecue bij de Zevenmorgen en het vervoer per comfortabele en luxe touringcar.

Bekijk een van onze reizen