Personeelsreis Malta - Bedrijfuit.nl een initiatief van Verschoor Reizen
banner

6 dagen Malta!

Een zonnig bedrijfsuitje beleeft u in Malta! Geniet van een personeelsreis waarbij u compleet in de watten wordt gelegd en kennis maakt met dit mooie eiland. Er zijn verschillende leuke excursies voor u in het programma opgenomen, natuurlijk zijn deze ten alle tijden aan uw wensen aan te passen. Het is ook mogelijk om de reis te verkorten of te verlengen. Denk bijvoorbeeld aan een weekendje Malta, gegarandeerd een succes!

Een personeelsreis naar het mooie en vooral gezelligMalta, een unieke belevenis! We vertrekken vanaf uw opstapplaats met een luxe touringcar naar Schiphol Airport of Düsseldorf Int. Airport. U verblijft in Malta in The 4* Dolmen Resort in het leuke vissersplaatsje St. Paul’s Bay.

Deze week staan er verschillende excursies op het programma om het eiland eens goed te verkennen. Zo maken we een uitgebreide eilandtour, brengen we een bezoek aan de voormalige hoofdstad Mdina en gaan we verschillende bezienswaardigheden opzoeken. Ook zijn er optionele excursies bij te boeken zoals bijvoorbeeld een mooie cruise rondom het eiland. Dit prachtige eiland heeft u veel te bieden en is een uitstekende plek om samen met uw personeel op ontdekking te gaan.

Samenvatting

The 4* Dolmen Resort
www.dolmen.com.mt

Een prachtig 4* hotel dat van allerlei faciliteiten is voorzien. Zo kent het hotel een casino, congrescentrum, een à la carte restaurant, buffet restaurant, piano cocktailbar, een wijnbar, cafetaria, Swim-Up bar, nachtclub, Carribbean Style Beach Club, verschillende watersporten, een duikcentrum en nog veel meer! Uiteraard beschikt het hotel ook over 4 verschillende buitenzwembaden, voor iedere leeftijdsgroep een gewenst zwembad. Ook is er een Spa en voor de sportievelingen een fitnessruimte. In de tuin van het hotel kunt u een potje tennis wagen. Daarnaast is er een activiteitenteam dat voor de nodige gezelligheid in het hotel zorgt.

Via www.tripadvisor.co.uk kunt u verschillende “reviews” lezen over het prachtige hotel.

St. Paul’s Bay
San Pawl il-Bahar is bij ons beter bekend als St. Paul’s Bay. Het dorp is vernoemd naar de gelijknamige baai waaraan het plaatsje ligt. Van oorsprong is het een rustig vissersdorp. Tegenwoordig heerst er vooral toerisme in St. Paul’s Bay. Gelukkig is het straatbeeld van dit dorp nog redelijk in tact gebleven. De inmiddels met St. Paul’s Bay vergroeide plaats Bugibba is van een heel ander kaliber. In het dorp St.Paul’s Bay zijn weinig bezienswaardigheden echter er zijn wel veel leuke barretjes, kroegjes en restaurants voor de avonden. Je kunt een wandeling maken langs San Frangisk. Als bezienswaardigheid kun je de uit het jaar 1600 stammende wachttoren van Wignacourt tegen een kleine vergoeding bezoeken. Vanaf het dak van de toren heb je een fraai uitzicht over de baai en op de onbewoonde St. Paul’s Islands.

Inbegrepen in het programma:

  • 5 overnachtingen op basis van een tweepersoonskamer inclusief halfpension.
  • Transfers van opstapadres naar Schiphol Airport of Düsseldorf Int. Airport en retour.
  • Transfers van het vliegveld in Malta naar het Dolmen Resort en retour.
  • Retourvluchten met  Air Malta.
  • Dagexcursie Mdina, Dingli Cliffs, Botanic Gardens en Ta’Qali (exclusief lunch en consumpties)
  • Halve dagxcursie naar Valletta (exclusief lunch en consumpties)
  • Dagexcursie Gozo, (exclusief lunch en consumpties)
  • Het gebruik van de faciliteiten in het hotel (uitgezonderd massages, aparte diners, etc.)
  • Toeristenbelastingen, luchthavenbelastingen en andere toeslagen.

Programma

Dag 1:

We vertrekken vanaf uw opstapplaats per luxe touringcar naar Schiphol Airport of Düsseldorf Int. Airport. Bij aankomst in Malta worden we per lokale touringcar naar het hotel gebracht in het plaatsje St. Paul’s Bay. U ontmoet hier ook één van onze begeleiders die u helpen bij het inchecken. De rest van de dag heeft u ter vrije besteding, zo kunt u het hotel of het plaatsje St. Paul’s Bay ontdekken. ’s Avonds dineren we gezamenlijk.

Dag 2:

Op deze dag wordt u na het ontbijt opgehaald door Nederlandse gidsen en maken we per touringcar een tocht over het eiland. We brengen vandaag een bezoek aan de “stille stad” ofwl de toenmalige hoofdstad Mdina. U wandelt hier door de straten van de oude stad. Ook kunt u een blik werpen over de stadswallen die een prachtig panorama geven over de valleien die rond de stad liggen. Nadat we onze stadswandeling met de gids hebben gemaakt heeft u de mogelijkheid om op eigen gelegenheid een kopje koffie te drinken met de lekkerste chocoladetaart van Mdina. Deze taart is enorm beroemd in Malta, het schijnt zelfs de lekkerste taart van het eiland te zijn.

Na ons bezoek aan Mdina gaan we naar de Dingli Cliffs. Een geweldige stop voor prachtige foto’s. Vervolgens rijden we verder naar de Botanic Gardens of San Anton, tegenwoordig is deze locatie het officiële onderkomen van de president van Malta.

Na ons bezoek aan de Botanic Gardens continueren we onze reis en gaan we naar het handwerkdorpje Ta’Qali. Hier laten we u kennismaken met bekende ambachten zoals glasblazen. We maken de tour af met een bezoek aan een typisch Maltese bakkerij, waar het Maltese brood op de meest traditionele wijze bereid wordt. Na de tour keren we weer terug naar het hotel. Daar heeft u de tijd om uzelf op te frissen voor het diner. De rest van de avond heeft u ter vrije besteding.

Dag 3:

Na het ontbijt worden we opgehaald door de touringcar met Nederlandstalige gidsen. De gidsen nemen ons mee via een toeristische sightseeing route naar de hoofdstad Valletta. We komen langs toeristische plaatsjes die u beslist even gezien moet hebben, zoals St. Julians (uitgaansdorp), Sliema (winkeldorp) en door Gzira (havendorpje) naar Valletta. In Valletta brengen we een bezoek aan The Upper Barracca Gardens. Deze prachtige tuinen bieden u een adembenemend uitzicht over The Grand Harbour en The Three Cities. Uiteraard vertelt de gids u het een en ander over deze prachtige hoofdstad. Na The Upper Barracca Gardens gaan we naar de St. John’s Co-Cathedral. Deze prachtige kerk is beslist de moeite waard voor een bezichtiging. Tijdens de tour heeft u rond het middaguur de tijd om winkeltjes te bezoeken en even te lunchen op één van de gezellige terrasjes. Na ons bezoek aan Valletta rijden we terug via een prachtige rondrit. Zo komen we nog langs diverse leuke plaatsjes waar u onderweg het één en ander over verteld wordt. We zijn bijtijds terug bij het hotel. U heeft de mogelijkheid om even lekker de zwemkleding aan te trekken en nog te genieten van de ruime keuze aan zwembaden. ’s Avonds dineren we met elkaar en heeft u de rest van de tijd ter vrije besteding.

Dag 4:

Na het ontbijt staat de touringcar alweer gereed. De excursie van vandaag is een absolute topper! We brengen een bezoek aan Gozo. Gozo is het zustereiland van Malta en daarom alleen al beslist de moeite waard. We rijden naar Cirkewwa om daar de ferry te nemen naar Gozo. We komen aan in Mgarr Harbour. Van hieruit brengen we een bezoek aan de unieke locaties van het eiland zoals de Ggantija Temples (inclusief entree), vervolgens gaan we naar Xlendi Bay & Dwejra. We bezoeken daar ook The Azure Window, de Inland Sea & Fungus Rock.

Rond het middaguur gaan we ergens stoppen om een lunch te nuttigen op eigen gelegenheid. ’s Middags brengen we een bezoek aan de Citadel in the Capital City of Victoria. Deze tour laat u alle hoogtepunten van Gozo zien. Op deze manier heeft u een heuse indruk kunnen krijgen van dit eiland en haar prachtige bezienswaardigheden.

Dag 5:

Let op! Deze excursie is optioneel bij te boeken!

Na het ontbijt gaan we vandaag een dag lang cruisen! We stappen op de boot van Captain Morgan, deze neemt ons mee rondom het eiland. Met een geweldig uitzicht vanaf de boot ziet u vandaag het hele eiland. We passeren vandaag Valletta, The Grand Harbour, Marsacala Bay, St. Thomas Bay, Island Bay en Peter’s Pool. Vervolgens Delimara Point en Marsaxlokk Bay, Malta’s grootste vissersdorp. We passeren Blue Grotto, u ziet hier het prachtige blauwe water en de kleurrijke grotten. Tijdens de rondvaart meren we af in Comino. Bij Comino vinden we de Blue Lagoon. Het heldere water en het rustmoment staan in het teken van lunchen, zwemmen, snorkelen of lekker zonnen!

’s Avonds nuttigen we ons laatste diner. We hebben de avond ter vrije besteding en de gelegenheid om ons voor te bereiden op de terugreis.

Dag 6:

Vroeg in de ochtend checken we uit bij het hotel. Inmiddels is de touringcar aanwezig en stappen we in. Onder begeleiding van Nederlandstalige gidsen keren we terug naar het vliegveld van Malta. Op het vliegveld in Amsterdam of Düsseldorf staat onze chauffeur klaar om u veilig huiswaarts te brengen.

Air Malta

In samenwerking met Air Malta brengen wij u naar Malta. Bekijk hier de inspiratiefilm.

Meerdaagse reis

Inbegrepen: 5 overnachtingen op basis van een tweepersoonskamer inclusief halfpension. Airport transfers. Transfers van het vliegveld in Malta naar het hotel en retour. Retourvluchten met Air Malta. Excursies Mdina, Dingli Cliffs, Botanic Gardens en Ta’Qali, Valletta en Gozo. Het gebruik van de faciliteiten in het hotel, toeristenbelastingen en luchthavenbelasting.

Bekijk een van onze reizen