Outdoor Cooking Event - Bedrijfuit.nl een initiatief van Verschoor Reizen
banner

Outdoor Cooking Event

Wat is er gezelliger dan samen koken tijdens een bedrijfsuitje of personeelsuitje? Geniet van de natuur tijdens het Outdoor Cooking Event in Brabant, waar de kookworkshop in de buitenlucht wordt gegeven. Maak kennis met authentieke kooktechnieken, kampvuren, tipi tenten en nog veel meer! Een ervaring die zowel de teambuilding als het saamhorigheidsgevoel stimuleert! Beleef het allemaal tijdens de ultieme Cooking experience!

We komen aan bij Cooking Adventure in Hoogeloon. Hier houden we met uw gezelschap een Outdoor Cooking Event. Het Outdoor Cooking Event is een workshop waarin 3 of 4 gerechten worden bereid. Samen koken op een knisperend kampvuur, stoofpotten bereiden in de Dutch Oven of vlees roosteren aan een grillpin. U gaat het allemaal gaan beleven! Outdoor Cooking wordt georganiseerd in kleine groepjes in een grote tipi-tent. Hierbij wordt gebruik gemaakt van diverse gerechten en authentieke kooktechnieken. De kookworkshop in de buitenlucht, met haar oorsprong in Lapland, is de ultieme kookervaring!

Bekijk ook onze andere leuke bedrijfsuitjes in Brabant.

Na de workshop eten we met elkaar uiteraard onszelf bereide gerechten op. Tevens nemen we lekker de tijd om na te praten over de ervaringen van deze dag. Na het nuttigen van onszelf bereide gerechten gaan we terug naar de touringcar. Helaas komt aan deze gezellige middag alweer een einde. De touringcar keert huiswaarts.

13.45 – 22.00 uur

Inbegrepen: Outdoor Cooking Event van ca. 5,5 uur en het vervoer per luxe en comfortabele touringcar met een enthousiaste en servicegericht chauffeur.

Bekijk een van onze reizen