Noordwijkse strandactiviteiten! - Verschoor Reizen
banner

Noordwijkse strandactiviteiten!

Een bedrijfsuitje op het strand van Noordwijk. Een unieke belevenis bij Strandpaviljoen de Klink. U gaat kennis maken met diverse spannende strandactiviteiten. Zo kunt u vandaag powerkiten, brandingraften en kanoën. Natuurlijk besluiten we deze stranddag met een Hollandse barbecue. Het belooft een sensationele stranddag te worden waar u nog lang over na kunt praten.

Bekijk ook onze strandarrangementen in Ouddorp.

Wij brengen uw gezelschap vandaag naar Noordwijk. Bij aankomst in Strandpaviljoen De Klink wordt het dagprogramma uitgelegd tijdens de briefing. Er zijn verschillende activiteiten die op het programma staan. De helft van de groep gaat powerkiten, de andere helft gaat brandingraften of branding kanoën. Daarna wordt er gewisseld. Tot slot sluiten we de dag af met een lekkere Hollandse barbecue. Deze voor iedereen bekende barbecue bestaat uit: kipsaté, hamburger, barbecueworst, een gemarineerde kipfilet en een garnalenspies inclusief huzarensalade, rauwkostsalade, komkommer salade, wit/bruin brood, kruidenboter, aioli, diverse sauzen en pommes frites. Dit is inclusief drankenarrangement “Silver” (4 uur), waarbij koffie, thee, frisdrank, tapbier, witbier, alcoholvrij bier, wijn, rose, port, sherry (bessen-) jenever, advocaat, vieux inbegrepen is. Hieronder volgt een korte uitleg van de spannende strandactiviteiten:

Powerkiten (vliegeren)
Powerkiten (2lijns vliegeren) op het strand van Noordwijk! Voel de trekkracht van de wind, ervaar de snelheid van een “Nasawing”vlieger, beheers de techniek van de superleuke strandactiviteit. Bij voldoende wind kunt u zich tijdens het powerkiten laten voortslepen door het zand en als u durft zelfs een sprongetje maken.

Brandingraften in teams
Stap met 8 personen in een raftboot en trotseer de golven tijden het brandingraften. Een coast-raft is een rubberboot met plaats voor max. 8 personen. Om door de branding te komen moet u tijdens het raften als team samenwerken: tegelijk peddelen, tempo maken en sturen. Alleen dan lukt het om door de golven te komen en terug te surfen.

OF (keuze)

Brandingkanoën (waveskiën)
Na het omkleden in de wetsuits start u tijdens het brandingkanoën met een aantal basistechnieken en leert u vervolgens door de branding heen te komen, om vervolgens met grote snelheid weer over die golven terug te surfen. Kwaliteit staat voorop, daarom wordt er gewerkt met kleine groepen, dus iedereen krijgt persoonlijk aandacht van een ervaren instructeur. Bovendien krijgt elke deelnemer een complete uitrusting bestaande uit een wetsuit, helm en zwemvest.

12.00 – 22.30 uur

Inbegrepen: Luxe broodjes met koffie/thee in de touringcar (ca.3 p.p.), ontvangst met koffie/thee en fris, activiteiten/wisselprogramma’s, Hollands BBQ-buffet incl. drankenarrangement silver (4 uur), deelnemersverzekering tijdens de activiteiten en het vervoer per luxe touringcar en enthousiaste chauffeur.

Bekijk een van onze reizen