Najaarszeiltocht met de Selene! - Verschoor Reizen
banner

Najaarszeiltocht met de Selene!

Vandaag geniet u van een heerlijk najaars/ Kerst arrangement op de mooie zeilboot de Selene. Wij brengen u naar Monnickendam waar u aan boord gaat voor dit winterse zeilarrangement.

Bekijk ook het Zeilarrangement: Puur Hollands dagje zeilen! Onze touringcar zal u brengen naar Monnickendam, waar u aan boord gaat van de prachtige zeilboot De Selene. Deze zeilboot biedt u alle gemakken aan boord. Met een stoer uiterlijk en een strak interieur beslist een mooie plek om uw dag op door te brengen. U wordt ontvangen aan boord met een heerlijk glaasje Gluhwein of koffie/thee en een Friese suikertulband. We verlaten de haven voor een prachtige zeiltocht op het water. Zelf het roer in handen nemen, actief meezeilen of aanmoedigen vanaf de lounge kussens? Alles is mogelijk. Is het een beetje fris? U hoeft zich geen zorgen te maken! U kunt binnendeks in het sfeervolle ruim even opwarmen en kan nog steeds genieten van het mooie uitzicht dankzij de grote patrijspoorten. Ontspanning en gezelligheid staan voorop en vanuit onze bar schenken we diverse drankjes. Tijdens de reis is de Hollandse bar afgekocht. Ook kunt u  van een aantal warme en koude borrelhapjes genieten. Zo maakt u uw zeiltocht onbeperkt compleet!

In de middag meren we aan in het mooie havenstadje Volendam of Marken, waar u vrije tijd heeft om op eigen gelegenheid deze gezellige plaatsen te ontdekken. Eenmaal terug aan boord wordt u een heerlijk stampotten dinerbuffet geserveerd. Dat is extra lekker op een herfstachtige/ winterse dag. Na het diner nuttigt u nog een kopje koffie of thee met een zoete lekkernij. Dan is het tijd om terug te keren naar Monnickendam, waar de touringcar weer voor u gereed zal staan. Wij hopen dat u heeft genoten van een winters dagje zeilen met de Selene, en nemen afscheid van uw gezelschap.

12.30 – 21.30/22.00 uur

Inbegrepen: Zeiltocht de Selene, ontvangst met koffie/thee of gluwein en Friese suikertulband, afkoop Hollandse bar, Warme en koude borrelhapjes, compleet stampottenbuffet, koffie/ thee en zoete lekkernij, vervoer per comfortabele touringcar.

Het is mogelijk om tijdens de heenreis een lunchpakketje in de touringcar te nuttigen. Informeer naar de mogelijkheden.

Bekijk een van onze reizen