Minicruise Newcastle - Bedrijfuit.nl een initiatief van Verschoor Reizen
banner

Minicruise Newcastle

Maak samen met uw team of collega’s een minicruise naar Newcastle. Een uniek bedrijfsuitje of personeelsreisje om elkaar nog beter te leren kennen. Newcastle heeft u veel te bieden. Het arrangement is voor u op maat aan te passen. Newcastle is zowel in de zomer als in de winter een leuke bestemming voor uw personeelsreis.

Bekijk ook onze stedentrip naar Londen.

Maak kennis met onze veelzijdige mogelijkheden tijdens deze Minicruise inclusief bezoek aan een voetbalwedstrijd in de Britse Premier League óf een spetterend concert! Eindeloos shoppen in honderden winkels, cultuur snuiven in de (vaak gratis!) musea of een rondrit door de stad per bus; Newcastle is een geweldige citytrip-bestemming!

Uw bezoek wordt compleet met het bezoeken van een voetbalwedstrijd in de Britse Premier League met onder meer Newcastle United. Door middel van onze expertise en knowhow zorgen wij ervoor dat u Newcastle beleeft zoals u dat wilt. Newcastle staat voornamelijk bekend als de ‘shoppingcity’ van het Verenigd Koninkrijk maar naast shoppen zijn er ook tal van musea, gezellige restaurants en kroegjes te vinden en zijn er interessante activiteiten te organiseren. Het bezoeken van een Britse voetbalwedstrijd of eventueel een geweldig concert geven een extra dimensie aan uw reis. Laat u adviseren door ons team. Wij helpen u graag met het samenstellen van een passend voorstel!

Het programma is eventueel uit te breiden met: Diverse dinermogelijkheden aan boord van de ferry – Shop & Go in het centrum van Newcastle – Eldon Square en MetroCentre – Sightseeing tour over historie en moderne architectuur – Mogelijkheid voor spectaculair concert in plaats van Premier League – Gezellige pubs en dinerlocaties

Inbegrepen: overtocht IJmuiden-Newcastle v.v., 2 overnachtingen in een hut naar keuze (en budget) met douche en toilet, 1 overnachting in een 2-persoons kamer in Newcastle, 3 maal ontbijt, bezoek voetbalwedstrijd of concert en het vervoer per comfortabele en luxe touringcar met een enthousiaste en servicegerichte chauffeur.

Wij adviseren u graag bij een passend programma.

Bekijk een van onze reizen