Mediadag: Beeld en Geluid - Verschoor Reizen
banner

Mediadag: Beeld en Geluid

Vandaag gaat u genieten van een dag vol media plezier. U brengt een bezoek aan het beroemde mediapark in Hilversum, the place to be! Naast een Beeld en Geluid experience bij het Nederlandse Instituut voor Beeld en Geluid gaat u in de avond een live tv opname bijwonen van het VARA-programma Kassa. Dat is pas een complete televisiebelevenis! Deze activiteit is zeer geschikt voor een origineel bedrijfsuitje of dagtocht voor uw gezelschap of vereniging.

Vandaag brengen wij u naar Hilversum, waar u gaat genieten van een dag op het mediapark. Bij aankomst in Medialand brengt u een bezoek aan het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. U wordt ontvangen met koffie of thee en een toepasselijk tv-gebakje. Vervolgens krijgt u een rondleiding van 1 uur door het Beeld en Geluid museum. U maakt kennis met het unieke gebouw, de ‘wall of fame’ en de nationale audio-en televisiearchieven. Na de rondleiding kunt u indien gewenst een lunch nuttigen in het restaurant.

Tot slot brengt u een bezoek aan de Beeld en Geluid experience. Het is tijd voor actie! U kiest een bekende Nederlander die u persoonlijk door de wereld van radio en televisie leidt. Ook krijgt u zelf de kans in de spotlights te staan en uw media talenten te ontdekken.

Dit arrangement is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes en groepsreizen. Ervaar samen met uw vereniging, collega’s, teamgenoten of kennissen een dagje uit vol tv plezier. Een unieke dagtocht waarbij u een kijkje in de keuken krijgt van de wereld van radio en televisie.

Het is mogelijk om na afloop van het bezoek aan het Nederlandse instituut voor Beeld en Geluid uw tv belevenis te verlengen. U kunt namelijk een live tv opname bijwonen van het VARA televisie programma Kassa*. U krijgt soep en een broodje geserveerd tijdens een swingend voorprogramma. Deze activiteit maakt uw televisiebelevenis helemaal compleet.

10.00 uur- 17.00 uur

Inbegrepen: Ontvangst met koffie/thee en een tv-gebakje, een rondleiding van ca. 1 uur door Beeld en Geluid, Entree Beeld en Geluid experience, vervoer per luxe touringcar inclusief servicegerichte chauffeur.

* De mediadag inclusief live tv opname van Kassa is alleen mogelijk op een zaterdag. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bekijk een van onze reizen