IJssculpturen & Haagse borrels - Verschoor Reizen
banner11

IJssculpturen & Haagse borrel

Uniek bedrijfsuitje in Den Haag. Vandaag gaat u genieten van een compleet verzorgd groepsarrangement in Den Haag. Er staat een workshop ijssculpturen maken op het programma. Beslist een belevenis waarbij het gaat om precisie en de nodige gezelligheid. Een bedrijfsuitje in Den Haag wordt natuurlijk afgesloten met echte een Haagse borrel.

NIEUW! Bekijk ook het bedrijfsuitje IJskarten.

We beginnen deze middag met een uitgebreide lunch in een gezellig restaurant, midden in het centrum van Den Haag. Geniet van al het lekkers en eet en drink vooral niet te weinig: het vervolgprogramma vergt de nodige energie!

Handschoenen aan, hamertje  in de hand en we kunnen aan de slag! We gaan beginnen met de workshop ijssculpturen maken. Een gezellige maar ijskoude workshop, die volledig in het teken staat  van creativiteit. Deze workshop is geschikt voor groepen van alle leeftijden, die zich gezamenlijk willen inzetten om de vierkante ijsblokken om te vormen in schitterende beeldhouwwerken.

Natuurlijk worden de technieken door de echte professionals aan u uitgelegd en zal er veel aandacht worden besteed aan het correct gebruiken van het gereedschap. Ook zullen we, voordat we echt van start gaan, eerst een schets maken op papier, zodat het thema direct duidelijk is. Daarna begint het daadwerkelijke schuren en schaven! Krijgt u het al warm?

De mooiste ijssculptuur zal worden beloond door de jury en de winnaar zal een mooie prijs ontvangen tijdens de uitreiking.

Na het zware werk is het tijd voor een ontspannende borrel. Tijdens deze borrel ontvangt u 1 drankje per persoon en kunt u genieten van een bittergarnituur. Vervolgens sluiten we deze dag af en keren we weer huiswaarts

12.30- 16.30

Inbegrepen: Vervoer per luxe touringcar- Uitgebreide lunch – Welkomstwoord door begeleiders – Uitleg over gereedschap en maken schetsen – Sculpturen maken – Beoordelen door jury – Fraaie hoofdprijs voor het mooiste beeldhouwwerk – Borrel (1 drankje en een bittergarnituur)

Bekijk een van onze reizen