Historische schepen in Rotterdam - Verschoor Reizen
banner

Historische schepen in Rotterdam

Een bedrijfsuitje in Rotterdam kent vele hoogtepunten. Vandaag brengt u een bezoek aan de Historische Werf in Rotterdam waar u een rondleiding krijgt. Daarna staat een leuke fietstocht op het programma. Tot slot besluiten we deze dagtocht in Rotterdam met een rondleiding Uitwaaien en Uitzwaaien op de SS Rotterdam. Historische schepen in één uniek bedrijfsuitje in Rotterdam.

Bekijk ook het arrangement Crime tour en haven Rotterdam.

Per comfortabele touringcar van Verschoor reizen rijden we naar de Schiehaven van Rotterdam. We komen aan bij de Historische Werf Rotterdams Welvaren. Hier worden we ontvangen met koffie/thee en gesorteerd gebak. Samen met een gids maken we een rondleiding over de werf. Hierna volgt een actieve fietstocht door Rotterdam stad en komt u langs diverse bezienswaardigheden, waar de gids u over zal informeren. ’s Middags maken we gebruik van een heerlijke lunch bij Het Nieuwe Kantoor.

Na de lunch worden we verwacht bij de SS Rotterdam. U volgt hier de rondleiding Uitwaaien en Uitzwaaien. Uw gezelschap neemt een kijkje op de boeg van het schip. Daarnaast heeft uw gezelschap toegang tot het stuurhuis en alle achterliggende brugruimten, zoals de kaarten kamer, de radio kamer en de voormalige hut van de kapitein. Een leuke blik achter de schermen waarbij u een goed beeld krijgt van hoe het leven er vroeger aan boord uitzag. Tot slot is er de mogelijkheid om nog een drankje te nuttigen in het Lido van de SS Rotterdam. Daarna vertrekken we richting de opstapplaats.

10.00 – 17.30 uur

Inbegrepen: Koffie/thee + gesorteerd gebak, rondleiding o.l.v. gids 1 uur, fietstour 1,5 uur o.l.v. gids, lunch zoals omschreven, rondleiding op de SS Rotterdam en het vervoer per comfortabele touringcar.

Bekijk een van onze reizen