Dynamisch Utrecht - Bedrijfuit.nl een initiatief van Verschoor Reizen
Dynamisch Utrecht

Dynamisch Utrecht

Geniet van een dynamische stad tijdens een bedrijfsuitje in Utrecht! Wist u dat u de Domtoren kan beklimmen? En kan waterfietsen door de Singel? Allemaal leuke activiteiten voor een bedrijfsuitje met uw bedrijf of organisatie. Utrecht ligt centraal in Nederland en is een leuke en gezellige stad om samen met uw collega’s te ontdekken.

Bekijk ook onze arrangementen in Gorinchem, een pittoreske stad met leuke activiteiten.

Utrecht, het kloppende hart van Nederland. Een stad met een unieke dynamiek. Klein genoeg om wandelend de middeleeuwse binnenstad te ontdekken. Bij aankomst ontvangt u van allen van ons een plattegrond. U wordt ontvangen met een kopje koffie en een gebakje op een mooie locatie in het centrum van Utrecht.

Dynamisch Utrecht

We hebben 2 verschillende activiteiten waaruit u kunt kiezen:

  • Domtoren beklimmen, onder leiding van een gids beklimt u de Domtoren. Aansluitend brengt uw gezelschap een bezoek aan de Schatkamer. Duur ca. 2 uur.
  • Waterfietsen door de singel van Utrecht, ca. 1,5 uur.

We zullen hierna naar het Restaurant Humphrey’s vertrekken waar u eerst een uurtje kunt borrelen. Vervolgens staat hier een 3-gangen diner voor u klaar. Tijdens het diner kunt u onbeperkt bier, wijn en frisdranken nuttigen. Na het dessert volgt dan nog een ronde koffie/thee. Vervolgens brengen wij u huiswaarts.

13.30 – 22.00 uur

Inbegrepen: 1x koffie met gebak, plattegrond van Utrecht, Humphrey’s borrelarrangement, Humphrey’s 3 gangen menu (2,5 uur all-in op basis van bier, wijn, frisdrank en koffie/thee), vervoer per luxe touringcar met servicegerichte chauffeur

Bekijk een van onze reizen