Den Haag & Soldaat van Oranje - Verschoor Reizen
banner

Den Haag & Soldaat van Oranje

Een bedrijfsuitje in Den Haag is zeker de moeite waard. Geniet van een mooie stadswandeling door de stad en bezoekt de hoogtepunten van Den Haag. Samen met uw collega’s kunt u genieten van een heerlijk wokbuffet. Aansluitend brengen wij u naar Katwijk, waar u een unieke belevenis te wachten staat. U gaat naar de beroemde en spraakmakende musical Soldaat van Oranje. Een spectaculair bedrijfsuitje waar u nog lang van zult nagenieten.

Bekijk ook andere bedrijfsuitjes in Den Haag.

Wij brengen u naar Den Haag. Bij aankomst in Den Haag gaat u genieten van een heerlijke koffietafel met kroket. Na de lunch staan de gidsen voor u klaar voor een mooie stadswandeling door Den Haag. Tijdens de wandeling maken de mensen kennis met Den Haag als bestuurscentrum door de eeuwen heen, met als middelpunt: Het Binnenhof. We vervolgen de tour door het oude Haagse centrum met de smalle straatjes met leuke en interessante verhalen en anekdotes. Aansluitend bent u vrij in het centrum van Den Haag om te winkelen, musea te bezoeken of gezellig op één van de terrasjes wat te drinken. Voordat we u naar de musical brengen gaat u genieten van een heerlijk onbeperkt wokbuffet met onbeperkt (alcoholvrij) drinken en zijn er 3 alcoholische drankjes (bier, wijn en lichtgedistilleerd) in de prijs inbegrepen.

Hierna brengen wij u naar de TheaterHangaar in Katwijk voor de musical de Soldaat van Oranje. De musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van de grootste verzetshelden uit onze vaderlandse geschiedenis: Erik Hazelhoff Roelfzema. Aan het begin van de oorlog ontsnapt Erik naar Engeland van waaruit hij zendapparatuur naar Nederland smokkelt en als piloot betrokken is bij bombardementen op Duitsland. Hij wordt adjudant van Koningin Wilhelmina en ontvangt voor zijn verzetswerk al tijdens de oorlog de Militaire Willemsorde, de hoogste Koninklijke onderscheiding.

De TheaterHangaar is van oorsprong een vliegtuighangaar op voormalig militair vliegveld Valkenburg tussen Wassenaar, Katwijk en Leiden. Op deze, op alle fronten toepasselijke en historische, plek is een uniek concept gecreëerd. De tribune waarop het publiek in comfortabele theaterstoelen zit, draait van decor naar decor, begeleid door enorme projecties. Alle scènes hebben zo hun eigen set: de studentensociëteit Minerva, het Kurhaus, Paleis Noordeinde en zelfs een levensechte zee, waar de Engelandvaarders via het strand ontsnappen en waar ze hun beroemde landingen maken. Zelfs de landingsbaan van het vliegveld wordt onderdeel van het decor.

Wij brengen u na de musical weer huiswaarts.

10.30 – 24.00 uur

Inbegrepen: Koffietafel met kroket – stadswandeling o.l.v. gidsen – onbeperkt wokken (2 uur incl. frisdranken en 3 alcoholische drankjes) – musical Soldaat van Oranje – vervoer per luxe touringcar

Dit arrangement is geheel aan te passen aan uw wensen. Voor uitgebreide informatie neem dan contact met ons op.

Bekijk een van onze reizen