De Pijp en Heineken Experience Amsterdam - Verschoor Reizen
banner

De Pijp en Heineken Experience Amsterdam

Een bedrijfsuitje in Amsterdam waarbij u een bezoek brengt aan de beroemde volkswijk ‘de Pijp’ en geniet van de Heineken Experience. Samen met het team wordt u de hele dag geëntertaind in onze hoofdstad Amsterdam. Tijdens deze leuke activiteiten staan Hollandse gezelligheid en teambuilding natuurlijk voorop. Beleef een personeelsuitje in het Hollandse Amsterdam.

Bekijk ook het bedrijfsuitje Heineken experience en Amsterdamse gezelligheid!

Wij brengen u naar Amsterdam voor een dag vol met humor en Hollandse gezelligheid. Onderweg bieden wij u in de touringcar koffie of thee met een gevulde koek aan. We starten de middag in het Hazescafé met een consumptie (keuze uit bier/fris of wijn). Het is een bijzonder cafe met veel Hazes aan de muur!

Vanaf het Hazescafé maken we o.l.v. een gids een wandeling door de Pijp en over de Albert Cuyp. De Pijp is een leuke voormalige volkswijk in stadsdeel Oud Zuid. Hier wordt de beroemde Albert Cuypmarkt gehouden, waar het altijd druk en gezellig is (ook als het weer er niet naar is!). Ook zanger André Hazes komt hier vandaan, we bekijken het standbeeld dat hier ter nagedachtenis aan hem is geplaatst. De gids vertelt u allerlei leuke weetjes en anekdotes over de Pijp en haar bewoners en laat u de mooiste plekjes zien.

Vervolgens brengen we een bezoek aan Heineken Experience. Liefhebbers van het wereldberoemde goudgele gerstenat kunnen terecht in de voormalige Heineken-brouwerij in Amsterdam. In het 140 jaar oude Rijksmonument laat museale attractie Heineken Experience de geschiedenis zien van het meest internationale biermerk ter wereld.

Wij brengen u weer huiswaarts. Onderweg maken een dinerstop.

13.00 – 23.15 uur

Inbegrepen: Koffie met gebak – stadswandeling o.l.v. gids – entree Heineken Experience incl. 2 consumpties – 4 gangen keuze diner – vervoer per luxe touringcar

Dit arrangement is geheel aan te passen aan uw wensen. Voor uitgebreide informatie neem dan contact met ons op.

Bekijk een van onze reizen