De Meyer werft cruiseschip Papenburg! - Verschoor Reizen
De Meyer werft in Papenburg!

De Meyer Werft in Papenburg!

Een uniek bedrijfsuitje naar de Meyer Werft in Papenburg, waar u de crème de la crème van de gigantische cruiseschepen te zien zult krijgen. In dit familiebedrijf worden de meest luxe cruiseschepen gebouwd. Een hele mooie dag waarbij u geniet van een compleet verzorgd groepsarrangement.

Bekijk ook het bedrijfsuitje Maeslandkering en de maas.

We koersen aan op de Meyer Werft in Papenburg. Onderweg houden we een stop waar koffie of thee met iets lekkers kan worden genuttigd. in Papenburg gaan we genieten van een heerlijke Duitse lunch. Daarna brengen we een bezoek aan de Meyer Werft. U wordt rondgeleid door de Meyer Werft en het één en ander wordt u verteld over dit prachtige familiebedrijf.

De Meyer werft in Papenburg!

De Meyer werft is de thuishaven van de cruiseschepen. Tijdens een rondleiding in het bezoekerscentrum ervaart u van dichtbij hoe de mooiste en meest luxe cruiseschepen van de wereld worden gebouwd. Zodra iedereen bij de touringcar aanwezig is keren we huiswaarts. Tijdens onze terugreis houden we onderweg nog een stop voor een afsluitend diner.
Het is uiteraard ook mogelijk om er een overnachting aan vast te plakken en er daardoor een weekend van te maken! Wat dacht u bijvoorbeeld van een stedentrip naar Groningen of Bremen in combinatie met een bezoek aan de Meyer Werft in Papenburg? Voor meer info neem dan contact met ons op!

8.00 – 22.00 uur

Inbegrepen: 1x koffie/thee met iets lekkers, lunch, bezoek Meyer Werft + rondleiding 2,5 uur, diner exclusief consumpties en het vervoer per comfortabele en luxe touringcar.

*Dit programma is ook heel interessant om te boeken als meerdaagse reis. U zal dan één of meerdere nachten in een hotel doorbrengen en de mogelijkheid hebben om meer hoogtepunten in de omgeving te bezichtigen, zoals bijvoorbeeld een excursie naar het oude Berentzen Hof.

Bekijk een van onze reizen