IJsselmeer en Volendam - Bedrijfuit.nl een initiatief van Verschoor Reizen
banner

Hijs de Zeilen!

Bedrijfsuitje of dagje uit naar Volendam. U vaart over het IJsselmeer waar de zeilen worden gehesen en we koersen op Volendam. In Volendam zullen we van boord gaan en een bezoek brengen aan een Palingrokerij. Natuurlijk mag u hier ook proeven! Geniet van deze bijzondere dagtocht met uw gezelschap.

Bekijk ook de andere bedrijfsuitjes in Volendam.

Vandaag nemen wij uw gezelschap mee naar de haven Muiden. Vanuit Muiden kiezen we het ruime sop en varen we het IJsselmeer over. De zeilen worden gehesen. De gasten, die mee willen helpen, worden ingedeeld en kunnen de bemanning assisteren met het hijsen van de zeilen, overstag gaan en het sturen (aan het roer staan). We zetten deze dag koers naar Volendam. In Volendam laten wij u kennis maken met de Palingrokerij. Na uw bezoek aan Volendam varen we uit en worden er diverse koude borrelhapjes geserveerd. Voor de avond valt keren we terug in Muiden en nemen we afscheid van de bemanning.

Uitbreidingen: meerdere programma’s zijn mogelijk op het IJsselmeer.

08.00 – 19.30 uur

Inbegrepen: Varen over het IJsselmeer, Koffie/thee met cake of kruidkoek, lunch, bezoek aan Palingrokerij in Volendam, koude borrelhapjes en het vervoer per luxe en comfortabele touringcar onder leiding van een enthousiaste en service gerichte chauffeur.

Bekijk een van onze reizen