Dagtrip naar het Sauerland Winterberg - Verschoor Reizen
banner

Dagtrip naar het Sauerland

Geniet van een bedrijfsuitje in Sauerland, één dag vol met wintersport plezier. Wist u dat Winterberg u veel te bieden heeft? Geniet van ski, snowboard en langlauf faciliteiten tijdens een unieke personeelsreis en ontdek samen met uw team of collega’s deze topbestemming net over de Nederlandse grens.

Bekijk ook onze 3 daagse wintersportreis naar Sauerland.

We vertrekken per comfortabele touringcar naar het prachtige Winterberg. Onze chauffeurs heten uw gezelschap van harte welkom. Tijdens de reis naar Winterberg zal er indien gewenst een winterse dvd voor u afgespeeld worden om alvast in de stemming te komen. Bij aankomst rijden we meteen door naar de ski-, langlauf- en snowboard verhuur. Uiteraard is het geen probleem als u uw eigen materialen meeneemt. Zodra iedereen de materialen heeft ontvangen is men vrij om te gaan waar men wil. Heerlijk snowboarden of skiën in een flitsende outfit van de piste, een mooie wandelroute door het prachtige Winterberg maken of al langlaufend het gebied verkennen.

Er gaat niets boven het sneeuwplezier dat u in Winterberg zult ervaren. Winterberg is één van de belangrijkste toeristische plaatsen in Duitsland en het grootste wintersportcentrum boven de Alpen (550-842m). Met 6 stoeltjesliften en 51 sleepliften, 50 km skipistes en 220 km langlaufloipes binnen haar gemeente een echte topbestemming!

De stad telt ca. 6.000 inwoners, de gemeente ruim 15.000. Er zijn 9.000 gastenbedden beschikbaar. Winterberg is zeer populair bij Nederlandse gasten. Niet zo vreemd natuurlijk, het is slechts 2 uurtjes rijden van de grens. We zullen de terugreis naar Nederland aan het einde van de dag inzetten. Na zo’n heerlijke dag sneeuwvertier zal iedereen lekker uitgeput zijn. Om de reis met elkaar af te sluiten komen we rond 19.00 uur aan bij een leuk restaurant. Hier zullen we een heerlijk winters stamppottenbuffet nuttigen. Vervolgens brengen we u naar uw opstapplaats en hopen we dat u terug kunt kijken op een geweldige dag uit!

Uitbreidingsmogelijkheden

– Skipas
– Huur materialen
– Ontbijt
– Lunch
– Diner
– Hotelaccommodatie
– Alternatieve activiteiten

05.45 – 22.00 uur

Inbegrepen: Vervoer per luxe touringcar met service gerichte chauffeur

Bekijk een van onze reizen