Pittoresk Gorinchem - Bedrijfuit.nl een initiatief van Verschoor Reizen
banner

Pittoresk Gorinchem

Bedrijfsuitje pittoresk Gorinchem, dat is beslist een leuk dagje uit voor uw gezelschap. U zult gaan genieten van een wijnproeverij en maakt met een gids een rondwandeling door de stad. Alle geheimen zullen worden onthuld! Tot slot nuttigen we een dinerbuffet bij een hip restaurant op de Grote Markt in Gorinchem. Een leuk personeelsuitje waarbij het teamgevoel zeker zal groeien.

Meer bedrijfsuitjes in Gorinchem, klik hier.

We vertrekken met een uiterst comfortabele touringcar naar het vestingstadje Gorinchem. Onderweg vertelt onze zeer enthousiaste en servicegerichte chauffeur het een en ander over de omgeving die wij passeren. We rijden eerst naar één van de aangrenzende dorpjes van Gorinchem waar we op een leuke maar zeer enthousiaste manier worden ontvangen.

Deze locatie bevindt zich op een afgelegen bedrijventerrein, maar zodra u binnenkomt begeeft u zich in een Franse omgeving. U proeft hier diverse wijnen, rood, wit en rosé. Op originele wijze krijgt u uitleg over de diverse wijnen en voor eenieder die een wijn wenst te kopen is dat mogelijk.

Na de wijnproeverij vertrekken we naar de vestingstad Gorinchem. Hier staat de gids al op u te wachten. De gids neemt u mee door de historie van deze stad. De diepe en rijke geschiedenis van deze stad had u niet verwacht. Er wordt u veel verteld over de “Blieken” in deze stad, maar ook over de verbintenis tussen Gorinchem en Amsterdam. De woeste scheepvaart waardoor deze stad rijk is geworden en de vele anekdotes die bij deze stad en omgeving horen.

Na de rondwandeling gaan we te voet naar de Grote Markt. Nabij de Grote Markt in het centrum nuttigen we een heerlijk dinerbuffet. Deze locatie bevindt zich in het centrum. Dit restaurant is een leuk hip restaurant waar u met uw gezelschap zult genieten van een heerlijke diner in buffet vorm. Na het buffet zal de touringcar voor rijden om huiswaarts te keren.

Meerdaagse reis

Wij adviseren u graag bij een passend programma.

Bekijk een van onze reizen