Futureland: Maasvlakte 2 - Bedrijfuit.nl een initiatief van Verschoor Reizen
banner

Futureland, de 2e Maasvlakte!

Een bedrijfsuitje naar Futureland, de 2e Maasvlakte. Geniet van het land van de toekomst en het interessante expo centrum, waar u uitleg krijgt over dit gebied. Met de touringcar zal u daadwerkelijk de 2e Maasvlakte van dichtbij beleven. Dit arrangement is geschikt voor alle leeftijden. Een interessant en leuk bedrijfsuitje voor uw gezelschap.

Bekijk ook de combinatie reizen met Futureland.

Vandaag nemen wij uw gezelschap mee naar “Het land van de toekomst”, oftewel de 2de Maasvlakte. Dichterbij een nieuw stuk van Nederland komt u niet! Wij nemen u mee naar de locatie die u op een leuke en aparte manier kennis laat maken met de Maasvlakte. U wordt ontvangen met koffie of thee en een heerlijke petit fours. Vervolgens krijgt u een rondleiding met een presentatie over de Maasvlakte. Waarom de Maasvlakte en hoe werkt het allemaal? Dat wordt vandaag beantwoord. U heeft tevens de mogelijkheid zelf het expo centrum rond te lopen. ’s Middags, na de heerlijke wereldhavenlunch, gaat u onder leiding van een gids over het terrein met de touringcar en komt u daadwerkelijk op de Maasvlakte. Alle ins-en-outs worden u vandaag verteld. We besluiten de dag met een hapje en een drankje.

09.00 – 18.00 uur

Inbegrepen: koffie/thee + Petit fours, rondleiding en presentatie, Wereldhaven lunch, Futureland Express (max 51 personen), borrelgarnituur en 2 consumpties.

Uiteraard hoeft u niet de hele dag door te brengen bij Futureland en is Futureland op diverse manieren leuk te combineren afhankelijk van uw wensen. Tevens is dit arrangement goed uit te breiden met een diner op de avond.

Bekijk een van onze reizen