Amsterdamsbiertje? - Bedrijfuit.nl een initiatief van Verschoor Reizen
banner

Heineken experience & Amsterdamse gezelligheid

Vandaag gaat u het allemaal beleven in Amsterdam. Samen met uw collega’s, relaties of partners ontdekt u hoe uw biertje gebrouwen wordt tijdens een bedrijfsuitje naar de Heineken Experience. Daarna is het tijd voor een heerlijke rondvaart door de Amsterdamse grachten. We besluiten de dag met een gezellige borrel en dinerbuffet in een typisch Hollands bruin café. Dit bedrijfsuitje is geschikt voor stoere mannen en vrouwen, die wel van de Hollandse gezelligheid houden!

Bekijk ook: Heineken experience en de Pijp in Amsterdam tijdens een bedrijfsuitje!

Wij nemen u mee naar Amsterdam. Onderweg maakt u kennis met onze enthousiaste en vrolijke chauffeur die u het één en ander zal vertellen over de omgevingen die wij al rijdend passeren. Bij aankomst in Amsterdam opent de Heineken Experience haar deuren voor uw gezelschap. U wordt van harte welkom geheten! Uw gezelschap maakt een prachtige zelfstandige rondleiding door deze Experience.

Uw gezelschap maakt kennis met één van de grootste en meest bekende Nederlandse export producten en daar mogen wij als Nederlanders best trots op zijn. Hoe wordt het Heineken bier gebrouwen? Het gehele brouwproces zal hier aan u voorbij gaan en u leert enorm veel over de geschiedenis van het Heineken bier! Na afloop van de zelfstandige rondleiding kunt u twee biertjes nuttigen in de World Bar.

Na uw bezoek loopt uw gezelschap naar de overkant van de kade. Want aan de kade ligt daar een rondvaartboot. Deze rondvaartboot is speciaal naar deze locatie komen varen om u op te halen! Wij laten uw gezelschap kennismaken met Amsterdam vanaf het water. U vaart ca. 1,5 uur met deze boot door de grachten van Amsterdam. Kent uw gezelschap Amsterdam al? Amsterdam biedt een schat aan geschiedenis dus wordt tijdens deze vaart zeker iets verteld wat uw gezelschap nog niet kent! Het is ook mogelijk om een accordeonist te huren op de boot.

Aan het einde van de rondvaart stappen we uit en lopen we naar een prachtig oud Hollands Bruin café/restaurant. Uw gezelschap heeft hier de gelegenheid voor een borreluurtje en vervolgens schuiven we aan voor het dinerbuffet. Dit café staat te midden van het centrum van Amsterdam. U ziet hier allerlei verschillende mensen voorbij passeren. Dit café is ooit het oude Accijnshuis geweest. In het Accijnshuis moesten invoerrechten voor graan, bier, wijn, turf, kolen etc. betaald worden. Het was het domein voor “handelaren, smokkelaars en leuningbijters”.  Na het buffet keren we huiswaarts.

ca. 13.00 – 22.00 uur

Inbegrepen: Entree Heineken Experience, Zelfstandige rondleiding, twee biertjes of twee frisdranken, rondvaart 1 ½ uur, borrel uurtje incl. drankjes (Bier, Wijn en Frisdranken), Buffet incl. drankjes (Bier, Wijn, Frisdranken) en het vervoer per luxe en comfortabele touringcar met een enthousiaste, servicegerichte chauffeur.

Tijdens uw rondvaart is het mogelijk om een typisch Amsterdamse accordeonist te boeken. Tevens kunnen wij u diverse andere arrangementen bieden. Zo is het mogelijk om een Amsterdamse Wallen arrangement te boeken, maar ook een combinatie met het Rijksmuseum of een fiets toer door de stad.

Bekijk een van onze reizen