Compleet met ANNE - Bedrijfuit.nl een initiatief van Verschoor Reizen
banner

Compleet met ANNE

Geniet van een compleet verzorgd groepsarrangement naar ANNE de voorstelling in Amsterdam. In het nieuwe Theater Amsterdam wordt u compleet in de watten gelegd. U geniet vanaf de 1e rang van de voorstelling ANNE die het verhaal vertelt over Anne Frank en haar familie op het onderduikadres in het Achterhuis. Nog nooit zijn de teksten uit haar dagboek letterlijk op toneel worden geciteerd. Een uniek arrangement dat voor iedereen een belevenis zal zijn waar nog lang over nagepraat zal worden.

Onze touringcar staat voor u gereed bij uw opstaplocatie en we vertrekken richting Amsterdam. Net buiten het centrum bevindt zich een theater dat speciaal ontworpen is voor de voorstelling ANNE. In dit theater zijn de modernste decors en theatertechnieken toegepast, een ingrijpende voorstelling als nooit tevoren. Bij aankomst in het nieuwe Theater Amsterdam wordt u warm onthaald door een gastheer of gastvrouw.

Er is een garderobe voor uw gezelschap gereserveerd en een aparte privé ruimte waar u kunt genieten van een sfeervol welkomstarrangement met een hapje en een drankje. Daarna wordt u begeleid naar uw 1e rang zitplaatsen, zodat u het spektakel van dichtbij zult meemaken.‘Zal ik ooit nog eens journaliste en schrijfster worden? Ik hoop het, o ik hoop het zo, want in schrijven kan ik alles vastleggen, m’n gedachten, m’n idealen en m’n fantasieën.’ Anne Frank, 5 april 1944  De voorstelling ANNE vertelt het verhaal vanuit Anne haar dagboek zoals opgeschreven tijdens het onderduiken van haar en haar familie tijdens de oorlog in het Achterhuis. Nog nooit zijn haar woorden op het podium geciteerd. In een levensgroot decor komen Annes woorden, die zo treffend de spanning en tragiek van haar bestaan weergeven, tot leven. In de pauze kunt u genieten van een verzorgd pauze arrangement met heerlijke hapjes en drankjes. U zult vast en zeker al veel na te bespreken hebben over de ingrijpende voorstelling. Maar het is nog niet afgelopen, zodra de bel luidt keert u weer terug naar uw stoel voor de tweede helft van de voorstelling. Na afloop  staat de touringcar weer voor u gereed. Wij hopen dat u allen van dit uitje hebben genoten. We keren huiswaarts. Bij uw opstaplocatie neemt onze chauffeur afscheid van uw gezelschap.

18.00 – 01.00 uur of 12.00 – 19.00 uur.

Inbegrepen: 1e rang zitplaats voorstelling ANNE – sfeervol ontvangst met drankje en snacks- verzorgd pauze arrangement met drankje en snacks, gereserveerde garderobe – privé ruimte en begeleiding door gastvrouw of gastheer – Vervoer per comfortabele touringcar inclusief service gerichte chauffeur.

Bekijk een van onze reizen