Citytrip Den Haag - Bedrijfuit.nl een initiatief van Verschoor Reizen
Citytrip Den Haag

Citytrip Den Haag

Prachtig Den Haag, dé stad bij uitstek als het gaat om uw bedrijfsuitje of personeelsuitje. Hier beleeft u een dag om niet snel te vergeten! U leert Den Haag kennen samen met collega’s tijdens dit actieve en educatieve bedrijfsuitje.

Graag informeren wij u ook over onze andere arrangementen zoals Blijdorp by Night.

In het centrum van deze prachtige stad wordt u vriendelijk en gastvrij ontvangen bij het Louwman Museum. Dit, door de Amerikaanse architect Michel Graves ontworpen, museum herbergt ’s werelds oudste privécollectie automobielen. Op het dorpsplein kunt u de lunch nuttigen die naast een heerlijke koffietafel met diverse belegde broodjes bestaat uit een echte ‘Haagse Kakker’. Na de lunch wordt in groepjes het museum bezocht waarbij uitgebreid stil wordt gestaan bij het verhaal achter de automobiel. Kenners beschouwen de collectie van het museum als één van de mooiste ter wereld.

Citytrip Den Haag

Het museum straalt klasse en passie uit. Hierna volgt een City tour met de bus door het stadshart van Den Haag waarbij het Binnenhof, Lange Voorhout en Paleis Noordeinde langskomen. Een ervaren gids vertelt op geanimeerde wijze over onder andere grote internationale organisaties zoals het Vredespaleis, OPCW en het Joegoslavië-tribunaal die vanuit de touringcar waarneembaar zijn. Hierna is het tijd voor een frisse neus die u kunt halen langs de 11 kilometer lange kustlijn met hernieuwde boulevard. Na de rondrit neemt de gids u mee naar het volgende museum, het Museum van Kleef. Hier volgt een korte uitleg over de geschiedenis van Stoomdistilleerderij van Kleef in combinatie met een proeverij van jenevers, bitterextracten en likeuren natuurlijk niet mag ontbreken. De inwendige mens wordt versterkt door continue bijgevuld tafelgarnituur bestaande uit warm, ovenvers brood met tapenades, verse olijven en gemengde nootjes. Na een korte wandeling terug naar de touringcar wordt het centrum verlaten en reizen we af naar een uitstekende locatie waar het smaakvolle diner de afsluiting zal worden van een enerverende dag.

9.30 – 21.30

Inbegrepen: Vervoer per luxe en comfortabele touringcar. Ontvangst bij Louwman museum en broodmaaltijd met diverse dranken en Haagse Kakker. Rondleiding door het museum en City tour door Den Haag o.l.v. gids en bezoek aan museum van Kleef met proeverij. Drie gangen keuze diner (vlees/vis/vega) inclusief twee consumpties.

Het arrangement is uiteraard volledig aan te passen naar uw wensen.

Bekijk een van onze reizen