Wie is de Mol? - Bedrijfuit.nl een initiatief van Verschoor Reizen
banner

Wie is de Mol?! – Giethoorn

Wie is de Mol? Dat zullen jullie vandaag gaan ontdekken tijdens een bedrijfsuitje “Wie is de Mol” in Giethoorn. U maakt vandaag eerst een rondvaart door de groene omgeving van Giethoorn. Vervolgens is het tijd om het spel te starten. Een leuk spel waarbij de teambuilding zeker zal groeien vandaag. Na deze sensatie is het tijd voor een afsluitend 3-gangen diner of barbecue. Beslist een dagje uit waar nog lang over nagepraat zal worden.

Bekijk ook het arrangement “Gek op Holland“.

We vertrekken ’s ochtends naar het aldoor prachtige Giethoorn. Onze ervaren en enthousiaste chauffeur zal u onderweg het één en ander vertellen wat onderweg te zien is en wellicht een bijpassende anekdote van de bezienswaardigheden.

Na de prettige reis zullen we aankomen in het groene en mooie Giethoorn. Giethoorn wordt ook wel Nederlands Venetië genoemd of het Venetië van het Noorden. Deze bekendheid dankt Giethoorn aan haar vele slootjes en wateren, haar groene omgeving en vooral ook de prachtige huizen en landgoeden die in deze plaats sieren tot een indrukwekkend stukje van Nederland. Bij aankomst worden we ontvangen in een prachtig restaurant in het centrum van Giethoorn. Gezamenlijk met uw gezelschap zullen we hier genieten van een heerlijke lunch.

Na de lunch zult u Giethoorn beleven vanaf het water, een rondvaart in deze omgeving is een must in het programma. Door de deskundige en ervaren kapitein wordt u geïnformeerd over de historische dorpskern van Giethoorn. Ook zal u over het meer ’t Bovenwijde voeren. U ontdekt en ziet hoe mooi Giethoorn is, beslist een indrukwekkende bestemming zeker voor groepen uit de Randstad. “Een wereld van verschil slechts een paar kilometer verderop!”, als u bij deze gedachten stil staat tijdens deze dag, zult u versteld staan van de diversiteit die ons land te bieden heeft.

Na de rondvaart is het dan eindelijk zover en gaan we aan het spel beginnen! Het spel “Wie is de Mol?” is bekend van het tv-spel die keer op keer hoge kijkcijfers scoort op de Nederlandse televisie. In aanloop naar deze dagtocht zal er het nodige e-mail contact vooraf gaan met de organisatie van “Wie is de Mol?”.  Maar deze dag zal het spel gespeeld worden en gaat u opzoek naar de Mol in uw gezelschap!

Na het spel zal de ontmaskering plaatsvinden! Wie is de Mol nu echt? Of heeft u zelf het spel gesaboteerd en expres vals gespeeld om de rest van de groep af te leiden zodat de Mol niet bekend wordt? Ja saboteren hoort er in dit spel bij! Dus is uw gezelschap te vertrouwen? Vals spelen mag want dat maakt het spel alleen maar leuker en spannender! Wie in uw gezelschap speelt vals? Wie in uw gezelschap is de echte Mol? Wie is de winnaar en heeft de Mol al door vanaf het begin?  Het boeiende spel zorgt dat u op een ludieke wijze kennis maakt met uw gezelschap. U maakt kennis met onderlinge karakter eigenschappen van uw collega’s of gezelschap! Spannend is het zeker… dus wie durft?

Na de ontmaskering wordt er nog na geborreld om het succes te vieren en na te kletsen over de uitkomst. Alle bevindingen kunnen nog eens op het gemak doorgesproken worden.

Vervolgens besluiten we de dag met een heerlijk 3-gangen diner of een barbecue. Door de omgeving van Giethoorn en de mooie locatie zal dit zeker de moeite waard zijn. Na zo’n intensief spel is een afsluitend diner niet weg te denken! Na het diner zullen we met de touringcar en onze enthousiaste chauffeur weer huiswaarts keren.

10.00 uur – 22.00 uur

Inbegrepen: Lunch, 1 uur rondvaart, 3,5 uur arrangement Wie is de Mol, 3-gangen diner of barbecue (drankjes tijdens het programma zijn exclusief) en het vervoer per luxe en comfortabele touringcar met een enthousiaste en servicegerichte chauffeur.

Het spel “Wie is de Mol?” is een kostbaar programma, omdat er veel werk voor af gaat aan het spel. Echter mag de prijs niet opwegen tegen het plezier die u deze dag mag beleven!

Bekijk een van onze reizen