Grotbiken en Valkenburg - Bedrijfuit.nl een initiatief van Verschoor Reizen
banner

Grotbiken en Valkenburg

Een leuk bedrijfsuitje naar Valkenburg. U gaat vandaag een bezoek brengen aan de grotten van Valkenburg, te voet of….per mountainbike! U kunt kiezen uit een rondleiding met gids door de gemeentegrot of een actieve grotbike tour. Tot slot brengt u een bezoek aan het pretpark de Valkenier. We besluiten de dag met een heerlijk buffet. Geniet van het gezellige Valkenburg samen met uw collega’s.

Bekijk ook het bedrijfsuitje Actief in Brabant!

Wij brengen u naar Valkenburg a/d Geul. Wij bieden u koffie/thee aan met een heerlijk koek in de touringcar. Bij aankomst in Valkenburg staat er een heerlijke koffietafel met soep en kroket voor u klaar.

Vervolgens bezoekt u de gemeentegrot en pretpark de Valkenier. U loopt vanaf het restaurant naar de gemeentegrot met de chauffeur. U brengt onder leiding van een gids een bezoek aan de gemeentegrot.

In Valkenburg, of eigenlijk onder Valkenburg bevindt zich een ronduit fascinerende wereld. Het is de Gemeentegrot, per jaar door velen bezocht. Met de ontginning van deze grot werd zo’n 2000 jaren geleden begonnen toen de Romeinen de mergel uit de bodem nodig hadden als bouwmateriaal. U wordt geconfronteerd met de oerkracht van de natuur, die steeds van aanzien is veranderd.

Onder tussen brengt de touringcar de grotbikers naar hun bestemming. Op een, speciaal voor de grot aangepaste, mountainbike legt u een parcours van 8 tot 10 kilometer af door het immense gangenstelsel (70 kilometer!).

Onder leiding van een ervaren gids gaat u op zoek naar de mooiste plekjes van de grot. Onderweg zal er een en ander worden verteld over de grotten en kunt u genieten van de zeer aparte sfeer die de mergelwereld te bieden heeft. Elke grotbike is uitgerust met speciale verlichting en iedereen krijgt een helm voor de veiligheid. De tocht is voor iedereen goed te doen: jong en oud, goede of minder goede conditie. De gids zal het tempo aanpassen aan de wensen van de groep zodat iedereen optimaal aan zijn/haar trekken komt. Er is geen minimum leeftijd aan deelname alleen een minimale lengte van 1.40 meter.

Na afloop van het bezoek aan de Gemeentegrot staat de touringcar klaar om de overige gasten naar pretpark de Valkenier te brengen. Mochten er gasten zijn die liever vrij zijn in Valkenburg dan kan dit uiteraard ook. Pretpark de Valkenier is een supergezellig familiepark voor jong en oud. Klimmen, zwieren, glijden en griezelen. Voor lieverdjes en durfals, iedereen beleeft avonturen bij de Valkenier. En het allerleukste, bij regen of zonneschijn, je hebt altijd een leuke dag, want er is ook volop indoor speelplezier. Alle attracties zijn bij de prijs inbegrepen, m.u.v. de treinrondrit door Valkenburg a/d Geul, de minicars en de amusementenhal. Kinderen tot 7 jaar, alleen onder begeleiding van een volwassene.

Na de middag wordt u bij de Valkenier en uit het centrum van Valkenburg opgehaald. We brengen u weer huiswaarts en u zult onderweg nog genieten van een heerlijk diner buffet.

09.00 – 21.00 uur

Inbegrepen: Koffie met koek – koffietafel met soep en kroket – entree gemeentegrot – entree de Valkenier – buffet – vervoer per luxe touringcar

Dit arrangement is geheel aan te passen aan uw wensen. Voor uitgebreide informatie neem dan contact met ons op.

Bekijk een van onze reizen