Dom Under in Utrecht - Bedrijfuit.nl een initiatief van Verschoor Reizen
banner

Dom Under in Utrecht!

Vandaag ontdekt u de stad Utrecht op hele leuke en bijzondere wijze tijdens een hip bedrijfsuitje. U kunt de Domtoren beklimmen of Dom Under gaan en de schatkamers bekijken. Daarna is het tijd voor een spectaculaire cocktailworkshop waar u samen met uw collega’s de lekkerste drankjes zult leren maken! Ga Dom Under en beleef het leukste bedrijfsuitje in Utrecht!

Bekijk ook het bedrijfsuitje Dynamisch Utrecht.

Onze touringcar staat voor u gereed en onze  servicegerichte chauffeur heet u van harte welkom. We brengen u naar het centrum van Utrecht. Deze stad heeft een lange geschiedenis en een belangrijk historisch centrum.

Kenmerkend voor de stad zijn onder meer de werven en de Dom van Utrecht (met de 112 meter hoge Domtoren) waaraan de stad de bijnaam Domstad ontleent. In het centrum van Utrecht zult u een heerlijke koffietafel zult nuttigen tussen de grachten en de mooie ouderwetse panden in deze stad. Deze bestaat uit diverse broodjes met beleg en koffie, thee en verschillende sapjes. Na de lunch heeft u vrije tijd in het centrum van Utrecht van Ca. 13.30 tot 15.00 uur.

Het is ook mogelijk om te kiezen voor een optioneel excursieprogramma:

  • Dom Up!

We gaan de beroemde Domtoren beklimmen! 465 treden en ruim 112 meter hoog. De hoogste kerktoren van Nederland met een adembenemend uitzicht over de hele stad en de regio. Durft u het aan? U krijgt hier een privé rondleiding tijdens uw bezoek.

  • Dom Under!

We gaan Dom Under, bekijk de schatkamers van de Dom. U krijgt een privé rondleiding en zult de geheimen ontdekken die diep verborgen liggen. Voor de rondleiding geldt een maximum aantal van 20 personen.

  • Fietssie kopen?

We starten met een prachtige stadswandeling. Anders dan anders.We bieden u een fantastische indrukwekkende combinatie stadswandeling in het kader van de Utrechtse (ex-)daklozen die het harde leven van de rauwe stad Utrecht gewend zijn. Zij geven u een kijkje in hun “wereld” en vertellen u diverse anekdotes die behoren bij de Utrechtse “Onderwereld”. Waarna u tevens ook een workshop krijgt, een workshop over veiligheid. Hoe vaak is het bij u al voorgekomen dat uw fiets is “gejat?” Herkent u de woorden: Psst Fietssie kopen? U leert en ervaart bekende gebeurtenissen. U zult versteld staan, want na vandaag, zal u iedere stad op een andere manier bekijken!

  • Sloepvaren

Over de grachten varen in een elektrische boot? U niet alleen in de mooiste, maar ook in de stilste en schoonste sloepen van Utrecht. Per fluisterboot is er plaats voor 12 personen en een schipper.

  • Storytrail

De Storytrail is een theaterwandeling. De verhalenverteller neemt u mee de stad in. U wandelt door het decor van het eeuwenoude centrum terwijl u de helden, schurken en heiligen van de stad ontdekt.

  • Rondvaart

Laat u verrassen door de even fraaie als oude bruggen. Verbaas uzelf over de zeldzame werfmuurbegroeiing. Raak vertederd door de sprekende beeldhouwwerkjes aan de voet van de Pyke Koch straatlantaarns. Met acht comfortabele rondvaartboten verzorgt Rederij Schuttevaer deze mooie rondvaart voor u door Utrecht.

Het is de hoogste tijd om heerlijke cocktails te shaken. U wordt ontvangen door 2 bartenders bij Filemon & Baucis. U krijgt een workshop van 2,5 uur waarin geniet van een welkomstcocktail en zelf 2 cocktails zult maken. De bartenders maken u op een plezierige manier wegwijs in de cocktailwereld. U krijgt een stukje cocktailgeschiedenis, drankenkennis en leuke weetjes te horen. In duo’s gaat u aan de slag om de lekkerste cocktails te produceren. Vervolgens kunt u genieten van de meest favoriete en zelfgemaakte cocktails, cheers!

Het is ook mogelijk om deze cocktailworkshop bij Restaurant Zussen te volgen. De meest populaire cocktails hebben een Latijns-Amerikaas tintje. U kunt zich laten verrassen door ons maar u kunt ook zelf kiezen (3 stuks): Margarita, Daiquiri, Mojito, Caipirinha, Mojito Razz, Velvet Caiprinha, Mango Daiquiri en de Strawberry Margarita. De workshop wordt georganiseerd in Restaurant Zussen, hartje centrum en een mooie hippe locatie. Dit alles onder leiding van 1 professionele bartender.

11.00 – 18.00 uur

Inbegrepen: Uitgebreide koffietafel zoals omschreven – Cocktail workshop zoals omschreven – Vervoer per touringcar inclusief chauffeur.

Het is ook mogelijk om een afsluitend diner te nuttigen op de terugweg. Informeer naar de mogelijkheden.

Bekijk een van onze reizen