Fanatiek op Texel! - Bedrijfuit.nl een initiatief van Verschoor Reizen
banner

Fanatiek op Texel!

Geniet van een uniek en sportief bedrijfsuitje op Texel. Texel is het grootste Nederlandse Waddeneiland. Op het strand De Koog staan een aantal spectaculaire strandactiviteiten op het programma. Ook heeft u genoeg vrije tijd in het centrum van Texel, de Burg. Tot slot een BBQ arrangement bij Paal17 om uw dag gezellig af te sluiten! Geniet samen met uw team van een bedrijfsuitje op het mooie en verfrissende Texel.

Bekijk ook onze andere strandarrangementen in Nederland.

Bent u klaar voor een heerlijke dagje uit op Texel? Onze touringcar staat voor u gereed en we brengen u naar Texel. Onderweg maken we een onderbreking voor 2 kopjes koffie/thee met een heerlijk gebakje. Dit doen we in het Restaurant van hotel van der Valk Wieringermeer. Daarna pakken we de pont en varen we over naar Texel.

Bij aankomst op Texel vervolgen we onze weg naar Den Burg, waar een heerlijke lunch voor u is gereserveerd in het Restaurant de Steenenplaats. Eetcafé De Steenenplaats is gelegen aan het leukste plein van Texel, in hartje Den Burg. Centraal tussen de belangrijkste winkelstraten. Een ideale plek voor een smakelijke tussenstop. Het eetcafé ademt de sfeer van een Engelse pub. De inrichting is bijzonder, met sport relikwieën, opvallende schilderijen en voetbal souvenirs. Er is altijd reuring en gezelligheid. Wij bieden u hier een heerlijk “Twaalfuurtje”: Start: Tomatensoep of Texelse Uiensoep met een dakje boerenkaas. Het Twaalfuurtje bestaat uit en gebakken eitje, een van Dobben kroket, een bolletje huisgemaakte tonijnsalade en drie sneetjes witbrood. Drankjes: twee keer koffie/thee of melk.

Na de lunch heeft u de gelegenheid om te genieten van het centrum van Den Burg. U genieten van het mooie plein, de leuke winkelstraten en het idyllische hart van Den Burg. U heeft even een uurtje vrij. Daarna maken we een transfer naar De Koog, waar we bij de Zandbank van Texel gaan genieten van een heerlijke strandactiviteit. Tijdsduur van de activiteiten bedraagt 1,5 uur. U kunt kiezen uit:

Powerkiten, dé vliegerclinic!
De basis van powerkiten is leren ‘voelen’. Voelen hoe de wind trekt of draait en leren voelen hoe de kite daarop reageert. Maar ook leren voelen hoe je zelf op de kite reageert. Ga je van nature voor controle en dus de strijd met de kite aan? Of ben je flexibel en durf je je te laten meevoeren door de kite? In 2-tallen word je geleerd de kite te voelen en te besturen. Je start met kleine “trainerkites” en de bedoeling is natuurlijk een steeds grotere kite te beheersen. Ook geschikt als basiscursus voor flyboarden en kitesurfen.

Coastraften
Bij het raften komt het op het ultieme teamwork aan: met een gezamenlijke krachtinspanning breek je in het raft door de brandingrijen heen. Goed timen,omkeren en met een spectaculaire surf terugkeren naar het strand. De kans dat hierbij mensen over boord slaan is niet ondenkbaar en dat levert vaak leuke situaties op. Bij vlakker water hebben we diverse leuke rescue- en
teamoefeningen. Nieuwsgierige zeehonden steken altijd hun kop boven water als we met rafts of kayaks op zee zijn, een fantastische belevenis!

Surfkayaking (brandingkayaking)
Een sensationele ervaring; met onze speciale sit-on surfkayaks peddel je door de branding, je keert om en je laat je op spectaculaire wijze meevoeren door debruisende golftoppen. De golfenergie wordt omgezet in pure surfsnelheid. Een kledingset met wetsuit, zwemvest en helm is uiteraard bij beide programma’s inbegrepen.

Boogschieten & Discogolf
We leren je de oer-vorm van het boogschieten, bare-bow. Het komt niet alleen aan op techniek, maar ook op ontspanning, concentratie en ademhaling. Een leerzame sportcursus, (mogelijk in het bos of op het strand) die wordt afgesloten met een spannende competitie. Discgolf heeft veel weg van golf, maar het verschil is dat discgolf gespeeld wordt met frisbees in plaats van met golfballen. Eerst maak je kennis met de verschillende frisbees, bijv. de ‘driver’ voor de langere afstand, de ‘approach-disk’ voor de middenlange afstand en de ‘putter’ voor het laatste stukje. Na het oefenen van de werptechnieken gaan we een rondje over het parcours en is het de uitdaging om in zo min mogelijk worpen het traject af te leggen. Er is hier geen sprake van gaten in de grond, maar je maakt gebruik van de ‘Pole-hole’. Dit is een driepoot met daarboven loshangende kettingen in een net.

Beachvolleybal toernooi
Je eigen Beachvolley toernooi met natuurlijk voor elk wat wils! Je kunt fanatiek meespelen of chillen en cheeren langs de lijn. Samen maak je een supersfeer rondom deze sportieve maar vaak ook ludieke strandcompetitie. Wij zorgen voor een echt competitieschema, we kennen de regeltjes en zullen die waar nodig ook toepassen…

Op 350 meter afstand is daar Strandpaviljoen Paal 17. Uitgeroepen tot het beste strandpaviljoen van 2014. Geniet van een heerlijke avond aan het strand met de ondergaande zon. We presenteren u hier een heerlijk BBQ arrangement. Na het diner vertrekken we met de touringcar naar de Haven van Texel om van hieruit de Pont te nemen naar het vaste Land. We hopen dat u genoten heeft van deze dag. Uw chauffeur/reisleider neemt afscheid van uw  gezelschap tijdens een fanatiek bedrijfsuitje.

09.30-23.00 uur

Inbegrepen: 2x koffie met gebak, lunch zoals omschreven, vrije tijd, BBQ standaard en de organisatie vooraf, retourovertocht en vervoer per comfortabele touringcar.

Bekijk een van onze reizen