Spectaculair Rotterdam - Bedrijfuit.nl een initiatief van Verschoor Reizen
banner

Bedrijfsuitje Spectaculair Rotterdam

Een spetterend bedrijfsuitje in Rotterdam voor uw team. Geniet van Splashtours waarbij u een rondrit maakt door Rotterdam en vervolgens ter water treed om vervolgens te genieten van een rondvaart. Daarna is het tijd voor een bezoek aan de spectaculaire SS Rotterdam, waar u geniet van een rondleiding met gids. We besluiten de dag met één van de leuke dinnershows bij Hal 4.1 in Rotterdam. Een dag vol gezelligheid en spektakel!

Bekijk ook andere bedrijfsuitjes in Rotterdam. Wij brengen u naar Rotterdam. U gaat aan boord van Splashtours voor een rondrit en rondvaart door Rotterdam. De bus rijdt langs de mooiste plekken van de stad. Tijdens de 60 minuten durende tour krijgt u toeristische informatie over allerlei wetenswaardigheden van Rotterdam, haar geschiedenis en haar architectuur. Iconen als de Erasmusbrug, Willemsbrug, de Oude Haven met ‘het Witte Huis’, de kubuswoningen, de Euromast en De SS Rotterdam zijn must-sees voor iedereen die Rotterdam bezoekt. Na een interessante stadsrit duikt de ogenschijnlijk ‘normale’ touringcar met een splash het water van de Maas in voor een rondvaart door het Rotterdamse havengebied en langs de spectaculaire skyline! Op een gezellige locatie krijgt u 1 x koffie met gebak. De touringcar brengt u vervolgens naar de SS Rotterdam. Gebouwd in Rotterdam. Vertrokken uit Rotterdam en nu weer helemaal terug in Rotterdam! Het legendarische vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn. 228 meter lang, 28 meter breed, 41 meter hoog, rijk aan historie en vermaard om zijn cultuurhistorische waarde. Al na uw eerste stappen over de loopplank ontdekt u het: u stapt in een andere en volkomen eigen wereld. De wereld van de levende legende De SS Rotterdam! Ervaar het exclusieve cruisegevoel en de magie van vroeger met het vrije gevoel van nu. Met de gidsen maakt u een rondgang over de SS Rotterdam. Enkele highlights die u bezoekt tijdens de tour zijn: De imposante boeg met zijn zware ankerlieren en meer, de torenhoge brug, de kaartenkamer, de radiokamer en het heiligdom der heiligdommen: de originele kapiteinshut. Aansluitend nog even de gelegenheid om rond te kijken.

Optioneel: Wilt u het arrangement nog spectaculairder maken? Dat kan! Wij zorgen dat er water taxi’s voor u zijn afgehuurd en u razendsnel meenemen naar Hal 4.1. U raast over de Maas onder de Skyline van Rotterdam. Ronduit Kikke!

Dinnershow Rotterdam Hal 4.1 We vertrekken naar onze volgende bijzondere locatie, Hal 4.1. Hier wordt u ontvangen voor een geweldige Dinnershow. Hal 4.1 is echt een evenementenlocatie. Waar vroeger Restaurant Schellings de dinnershows van Rotterdam verzorgde heeft Hal 4.1 dit concept voortgezet na een faillissement van Cabaretrestaurant Schellings. Gelukkig wordt de traditie hier voortgezet. De shows zijn uitmuntend spectaculair; van Cabaret voorstellingen tot echte Disco shows. Bij Hal 4.1 geniet u nog altijd van top entertainment gecombineerd met een goede keuken en gastvrije service tijdens uw bezoek. Cabaretdiner ‘Schellings’: Heerlijk lachen om improvisaties tijdens de optredens, genieten van heerlijke gerechten en vanaf het begin tot het einde in de watten worden gelegd door onze enthousiaste medewerkers in de bediening. Het overkomt u allemaal, wanneer u boekt voor een van onze speciale Schellings avonden. Of het nu gaat om een gezellig avondje uit met je partner, familie of vrienden, een etentje met het werk, een verjaardag of jubileum: De Schellings cabaretdiners staan garant voor een geslaagde compleet verzorgde avond uit! Gedurende de avond verzorgt de cabaretgroep van Schellings, tussen de gangen door, diverse optredens waarbij liedjes (veelal humoristisch en soms serieus), kleine sketches en improvisaties de boventoon voeren. Disco Dinner Show:Golden Wonder Boy heeft weer een aantal nieuwe, spetterende acts ingestudeerd om zijn fans te verrassen. De originele discoplaatjes uit de jaren ’70, ’80 & ’90 worden afgewisseld met live-gezongen discoacts. Op de avond kunt u genieten van een heerlijk buffet, onderwijl kan er gekeken en meegedaan met de show. Bij de Grande Finale staat `Golden Wonder Boy`in hoogst eigen persoon achter de draaitafels. Zijn funky dj-set met een uitzinnige lichtshow wordt het een spetterende ouderwetse dansavond. Het wordt op prijs gesteld als de gasten zich op het thema van de avond richten. Verkleed hoeft niet maar wordt wel zeer op prijs gesteld. Dus het oude jaren 70,80 & 90-pak mag weer uit de kast en swingen maar.. Lekker eten, topamusement en swingende disco betekenen een onvergetelijke feestavond!

13.00 – 00.30 uur

Inbegrepen: Rondrit met Splash Tours – 1 x koffie met gebak – entree/rondleiding met gids SS Rotterdam – dinnershow incl. dranken – vervoer per luxe touringcar

Dit arrangement is geheel aan te passen aan uw wensen. Voor uitgebreide informatie neem dan contact met ons op.

Bekijk een van onze reizen