banner2

Bedrijfsuitje Rotterdam

Een uniek bedrijfsuitje in Rotterdam. Vandaag nemen wij u mee naar de stad Rotterdam waar u samen met uw collega’s een fiets tour gaat maken. U geniet van echte Rotterdamse stadsverhalen. In de middag neemt u plaats op een powerboot, een zogenaamde RIB. Hiermee varen we met topsnelheid over de Maas. Beslist een gezellig dagje uit met gezelligheid en vermaak.

Meer bedrijfsuitjes in Rotterdam.

Hoe spectaculair wilt u uw gezelschap Rotterdam laten beleven? Wij nemen u mee naar deze moderne stad. We beginnen deze dag met een fiets tour onder leiding van een echte Ras-Rotterdamse gids die ons mee neemt naar het Scheepvaartkwartier. Hier zal de gids u laten genieten van authentieke stadsverhalen. Tegen  de middag gaat u heerlijk lunchen op een bijzondere locatie. U kijkt van hieruit over de Maas naar de prachtige Kop van Zuid. Na de lunch vervolgd de tour zich door Rotterdams mooiste park. In het park stapt u op een Rigid Inflatable Boat (RIB). Deze powerboot koerst u op en neer onder de Willems- en Erasmusbrug. De beste kapiteins bewaken uw veiligheid terwijl ze u in de stoere rubberboten over de golven jagen.

ca. 10.00 – 17.30 uur

Inbegrepen: Fietstour onder leiding van ras-Rotterdamse gids, lunch, Powerboot en het vervoer per luxe en comfortabele touringcar met een service gerichte en zeer enthousiaste chauffeur.

Na afloop is het mogelijk een borreluur te organiseren of afsluitend diner. Informeer naar de mogelijkheden

Bekijk een van onze reizen