Tingeling en Drijvend Paviljoen - Verschoor Reizen
banner

Tingeling en het Drijvend Paviljoen

Geniet van een origineel bedrijfsuitje in Rotterdam. Wist u dat Rotterdam u veel te bieden heeft? Zo is het vernieuwde Centraal Station van Rotterdam helemaal af. Vanaf daar vertrekt een ouderwetse tingeling tram voor een leuke rondrit door de stad. In de middag brengt u een bezoek aan het Drijvend Paviljoen, waar een leuke tentoonstelling en een rondleiding op het programma staan. U geniet van de Rotterdamse gezelligheid tijdens uw bedrijfsuitje of groepsdagtocht.

Meer bedrijfsuitjes in Rotterdam? Bekijk ook onze Urban Golf.

Per comfortabele touringcar rijden we naar Café Engels in Rotterdam. Bij aankomst krijgt u een heerlijk kopje koffie/thee met gesorteerd gebak. We steken de straat over om vervolgens in de Tingeling tram te stappen op Centraal Station, waar de conducteur en de gids ons van harte welkom heten. Onder leiding van deze gids trekken we voor een 2 uur durende tour door het centrum van Rotterdam om vervolgens uit te komen bij het Vasteland. Daar zullen we bij een restaurant naar keuze een heerlijke lunch nuttigen.

Daarna vertrekken we per touringcar naar het Drijvend Paviljoen. Onze gids neemt ons mee naar binnen om u het één en ander te vertellen over het prachtige Drijvend Paviljoen en over de tentoonstelling die er op dat moment staat. U zult versteld staan van dit indrukwekkende gebouw ten midden van de Kop van Zuid en tussen de hoge wolkenkrabbers. Na de rondleiding besluiten we de dag met een borrel op het terras van het Drijvende Paviljoen. Daarna maken we de transfer huiswaarts.

10.00 – 17.30 uur

Inbegrepen: Koffie / thee + gesorteerd gebak, ca. 2 uur o.l.v. gids met Tingeling door Rotterdam, uitgebreide lunch, 1,5 uur durende rondleiding o.l.v. gids door Drijvend Paviljoen, afsluitende borrel en het vervoer per comfortabele touringcar.

Bekijk een van onze reizen